Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta dla panów i pań :)

Polecane posty

Gość gość

1. Ile/ilu miałaś/miałeś partnerów/partnerek seksualnych? 2. W jakim wieku miałaś/miałeś swój pierwszy raz? 3. W jaki sposób najczęściej/najszybciej dochodzisz do orgazmu? 4. Czy używasz gadżetów erotycznych? (jakich?) 5. Lubisz robić loda/minetkę? 6. Lubisz, kiedy partner/partnerka robi ci loda/minetkę? 7. Jaki masz/twoja partnerka ma rozmiar biustu? 8. Jaką masz/ twój partner ma długość i obwód penisa? 9. Jaka jest twoja największa fantazja erotyczna? 10. Co najbardziej lubisz w seksie? Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość evka evan
1. 5 2. 15 lat 3. Minetka 4. Tak -wibrator , kulki , kajdanki , pejcz 5. Oczywiscie , ze tak 6. J.w. 7. 80 dd 8. 17cm 9. Intensywnosc

Gość gość
Okolo 10 14 Minetka Kajdanki i wibrator Lubie robic loda Kocham to gdy ktos robi mi minetke 75D 19cm obwod 5,5 cm Nie wiem Spontanicznosc

1. więcej niż jeden 2.16 lat bez 5 dni 3.zapomniałam 4.nie 5.ujdzie 6.nie 7.nie wiem chyba B 8.normalnej wielkości, dla mnie śliczny. 9.wolę robić niż fantazjować 10.pieszczoty, grę wstępną, całowanie, dotykanie stref erogennych, czułe słówka, szepty, sam moment wprowadzenia, wypełnienie, bliskość podczas seksu, ocieranie piersiami o jego tors, jego kujący zarost na moim ciele, zapach,pot,zmęczenie, łzy szczęścia, uczucie spelnienia, patrzenie sobie w oczy i rozumienie się bez słów i na koniec wspolny odpoczynek, leżymy razem, przytulamy się wyruwnujemy oddechy trzymajśc się za rece, moja głowa na jego torsie, noga załozona na jego nogę i moja dłoń smerajaca go po włoskach na ścieżce miłości, między czasie słowa "kocham cię" 😍