Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vik czy będziesz bardzo zajęta dziś po północy?

Polecane posty

Gość gość
Słuchaj Trójki po północy po serwisie info. Doktor Wilczur przygotował muzykę odpowiednią dla ciebie:-D

gość Ok. :D Liczę na metalowe piërdolnięcie. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję. :)

Gość gość
Powinno być ale nie od razu (płodozmian musi być zachowany:-D). Jakby co to program kończy się o drugiej

Gość gość
Vik tylko proszę cię nie zapomnij:-)

Gość gość
Jak tam:-D?

gość Jestem, jestem. :D Podoba mi się. :) Słucham online, ale nie mam pojęcia, gdzie mogę zobaczyć aktualną playlistę. Wiesz może?

Gość gość
Wygoogluj "strefa rokendrola wolna od angola" i wejdz w dzisiejsza audycje. Prowadzący wpisuje na bieżąco co jest grane

Gość gość
VINTERSORG!!!

Skandynawski metal jest wspaniały. :) Że też wcześniej nie znałam tej stacji. Chyba pierwszy raz w życiu słyszę zespół z Ukrainy. :D

Gość gość
a jaki zespół skandynawski byś poleciła? ja lubie in extremo, oni są z niemiec ale skandynawski klimat jest

gość Pominę black metal, bo nie wiem, czy gustujesz w takich klimatach. :) Lubię Korpiklaani, Ensiferum, Otyg, Bathory, Amon Amarth, Einherjer, Tantara, ... Jest tego trochę. :)

Gość gość
dzięki, będzie cała noc słuchania :)

gość Polecam się na przyszłość. :) Jeżeli coś Ci się spodoba, to mogę podać jeszcze więcej zespołów.

skoro nie znałas żadnego zespołu z ukrainy wcześniej, to znaczy, że ja siebie samą bardziej polecam na przyszłość, bo z Ukrainy jest pochodzi z wazniejszych blackmetalowych zespołów, Nokturnal Mortum a z tych co wymieniłaś wszystkie znam Czy to "francuskie coś" o czym mówisz to był Alcest?

Kasiaszatanistka1994, Chytrusie Panie! Już nie musisz udowadniać, jaka to jesteś obeznana w muzyce metalowej! Dziewczyno, zluzuj trochę, bo to już pod niezdrowy fanatyzm podchodzi. To nie był Alcest, tylko Karimouche. Coś zupełnie niezwiązanego z rockiem i metalem.

ale ja tak lubie, czemu mi zabraniasz Co do skandynawskich, polecam jeszcze z takich klimatów oprócz wymienionych Turisas,Fintroll, Moonsorrow, Wintersun, Lumsk, Trollfest, Glittertind...

Kasiaszatanistka1994, nie zabraniam Ci. Z całym szacunkiem, ale momentami wywyższasz się jak jakiś piërdolony pozer.

Gość gość
Vik, czy dziś też będziesz słuchać? A właściwie jutro:-D

Witaj! :) Dobrze, że mi przypomniałeś. Chętnie posłucham. Nie wiem tylko, czy dotrwam do końca. Muszę wstać o 4 rano.

Gość gość
Eee to w takim razie w ogóle nie opłaca ci się iść spać:-P

gość Wiem. I to jest najgorsze. Nie zasnę wcześniej niż 2:00, a jeżeli zasnę po 2:00, to po niecałych dwóch godzinach snu będę żywym trupem. :P Tak źle i tak niedobrze. No nic. Ostatecznie postanawiam, że nie idę spać. :D