Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent do 100 zł dla chłopaka na urodziny?????

Polecane posty

Gość gość

Za miesiąc ma urodziny 21. Jesteśmy razem 2 lata. Ostatnio mu na urodziny kupiłam zegarek a on mi złoty łańcuszek. Podajcie jakieś pomysły. Chce zeby było oryginalnie ale i praktycznie

Gość gość
Sztuczne dildo, żeby wreszcie dał Ci rozkosz :D

Gość gość
nie warto chlopakowi kupowac drogich prezentow, to nie jest twój mąż tylko chlopak. Kup mu jakąś droższą czekoladę i tyle. nie pokazuj facetowi że tak strasznie za nim szalejesz

Jakieś ubranie, gadżet.. Nie wiem za bardzo czym sie na codzień zajmuje i jakie jest jego hobby wiec cieżko bedzie powiedzieć :)

Gość gość
Daje mi rozkosz :D.

Gość gość
Co ty gadasz? Nie pokazuje mu ze za nim szaleje prezentem na urodziny :). 100 zł na prezent to nie jest duzo pieniedzy.

Gość gość
Jest strażakiem i studiuje na ogrodnictwo. Nie ma sprecyzowanych zainteresowań. Chciałabym np mu postawic wstęp gdzieś ale nie mam pomysłu gdzie.

Gość gość
Jeszcze tak mi sie przypomniało ze ostatnio kupił sobie brązowe spodenki i narzekał ze nie ma paska do nich bo czarny nie pasuje.

Pasek akurat w sam raz :) w dodatku będziesz miała pewność ze to wyczekiwana rzecz

Gość gość
O ile sobie przez ten miesiac nie kupi hehe. Patrze na allegro ale nie podobaja mi sie te paski za bardzo. W jakim sklepie jakieś fajne można spotkac? Reserved, new yourker ???