Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób wierzących. Jak modlić się do Boga o uwolnienie od cierpienia?

Polecane posty

Gość gość

Już nie daję rady i jeśli Bóg istnieje to tylko on mi może pomóc. Nawet psycholog nie był w stanie.

Gość gość
Modlic sie mozna po prostu ,nie musza to byc wyszukane slowa ani specjalne ulozone modlitwy .Mozesz rozmawiac z Bogiem jak z bliska zaufana osoba .

Po prostu. Dobrze jest zaufać, że On chce Twojego dobra i zrobi wszystko w najlepszy dla Ciebie sposób. On Cię słyszy. Ale ma swój sposób, bo widzi całość, a nam się czasami wydaje, co jest dla nas dobre.

Gość gość
Odmawiaj różaniec, on pomorze we wszystkim:)

Gość gość
tylko nie daj sie namówić byś złożyła ofiarę bo ci czarni kapłani krwiopijcy tylko czekają by wykorzystać ludzi chorych ciepiących by pozbywali sie majątków wyłudzić ostatni grosz a gdzy los sie odmieni sukces przypisują sobie módl sie do najświetniejszej Mari panny odmawiaj rużaec i porostu wierz ze będzie lepiej a jesli chcesz złożyć ofiarę zafunduj biednemu dziecku obiady w szkole kup kurtkę na zimę buty

B/óg Ojciec: Kochajcie Mnie tak, jak Ja was kocham O/rędzia Os/trzeżenia środa, 10 września 2014, godz. 3.00 Moja najdroższa córko, niech będzie wiadome, że za każdym razem, kiedy człowiek zg/rzeszy przeciwko Mnie, Ja jemu przebaczę. G/rzech może go ode Mnie oddzielać, ale Ja nadal kocham g/rzesznika. Niech będzie wiadome, że Ja kocham tych, dla których nie istnieję. Pragnę, aby ci wszyscy, którym się wydaje, że Ja nie Istnieję, teraz posłuchali. Ja Jestem w zasięgu waszej ręki. Proszę, wzywajcie Mnie. Jest Mi was brak. Kocham was. Potrzebuję was, bo jesteście częścią z Mojego Ciała. A ponieważ jesteście częścią z Mojego Ciała, czuję się przegrany, jeżeli Mi nie odpowiadacie. Tak jak rodzic, który daje życie dziecku, tak i Ja oczekuję na waszą odpowiedź. Niemowlę w naturalny sposób odpowiada rodzicom. Rodzice kochają oczywiście swoje dziecko, bo jest to częścią Daru, którym Ja obdarzyłem ludzkość. Ja Jestem waszym Ojcem. Ja Jestem waszym Stworzycielem. Ja Jestem, Który Jestem. Czyż nie wiecie, że kocham was z utęsknieniem, które znane jest jedynie tym, którzy stali się rodzicami. Wylewam Łzy pełne zmartwienia, jeżeli nie wiecie, Kim Ja Jestem. Także teraz, kiedy was wzywam, Moje Serce jest ciężkie. Kochajcie Mnie tak, jak Ja was kocham. Wasz Przedwieczny Ojciec B/óg Najwyższy