Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po zostaniu matką kojarzycie swoje piersi bardziej z seksualnością czy z kar

Polecane posty

Gość gość

mieniem? Patrzycie na swoje ciała, piersi jak na ciała matek czy kobiet? jaka jest wasza pierwsza myśl gdy widzicie swoje piersi?

Gość gość
Czy gdy wasi meżowie ich dotykają to zmiłości i pożądania DO WAS, czy jako relikty? z czcią religijną, jako, że oto mięcho, które wykarmiło ich POTOMSTWO, WRAAA!

Gość gość
przecież karmi się przeważnie 6 mies. To szalony okres, dużo się zmienia, dziecko, pampersy, kolki itp, a później wraca wszystko na swoje miejsce. U mnie było ok, nawet jak karmiłam. Mają taką funkcje więc ją wypełniają. Przecież siusiak nie służy tylko do sikania. Takie samo pytanie zadane w stronę penisa i wszyscy wiedzą że bez sensu pytanie, więc o co chodzi z piersiami?!

Gość gość
ale o czym myślisz widząc swe piersi? lubisz je eksponować, lubisz myśleć o nich w sensie seksualnym, czy kojarzą ci się tylko z dzieckiem, nawet u kobiet dojrzałych? nauczycielka z biologii mówi, że przy porodzie pękły jej naczynka na twarzy i miała wielkiego pajączka, mówi, że nie usunęła u kosmetyczki chcąc mieć na wieki pamiątkę czy ten sam sentymentalizm macie wobec swoich cycuszków? czy wasze ciało to dla was poporodowa mapa? czy patrzycie na siebie tak jak wcześniej?

Gość gość
dla mnie cycki nie są ani obiektem seksualnym ani karmiącym, są jak czoło - było jest i będzie ale nie widzę w tym specjalnego kawał ciała jak każdy inny. Dzieci nie chcę więc karmienie jest mi obce i wszystko z tym związane, a seksualnie wgl mnie to nie interesuj***ardziej traktuje je jako element na którym ładnie leży bluzka jak jędrny tyłek.

Gość gość
Wolę kojarzyć piersi z seksem niż z karmieniem i bezpieczeństwem. Wolę widzieć te sutki wystające spod mokrej koszulki, piękne staniki niż kojarzyć z karmieniem, ostatecznie to tylko tymczasowa fizjologiczna czynność, tylko, skoro tymczasowa, to czemu zostawia pamiątki na całe życie??;-(( przez większosć zycia kobiety piersi pełnią funkcję seksualną, taka prawda.