Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konewka123

Problem

Polecane posty

Gość Konewka123

Proszę Was o pomoc.. w trakcie okresu i w ostatni jej dzień (w sumie rano miałam ostatnie "plamienie") kochałam się z moim narzeczonym. Było to 9.09. Robiliśmy to także w sobotę 12.09. Za każdym razem bez zabezpieczenia. Od okresu strasznie bolą mnie piersi, mam wzdęty brzuch. Pewnie panikuję, robiłam już 2 testy i wyszły negatywne. Czy mam czekać na kolejny okres żeby się dowiedzieć, czy mogę zrobić za jakiś czas kolejny test?

Gość gość
Ale dlaczego panikujesz?Skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia, to musisz liczyc sie z konsekwencjami

Gość Konewka123
nie panikuję dlatego, że się boję tylko raczej dlatego, że wmawiam sobie, że jestem w ciąży a testy mówią coś innego.

Gość gość
Jest 19.09-jaki test ma ci wyjsc po tygodniu? ???

Test, jeśli faktycznie jesteś w ciąży choć to mało prawdopodobne, możesz zrobić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki czyli zapewne w październiku. Po tygodniu czy dwóch test po prostu nie wykryje ciąży, bo będzie za mały poziom gonadotropiny.

Gość gość
Nie prawda. Mi test pozytywnie wyszedł jak zrobiłam tydzień po stosunku

Jasne jasne. Nie wprowadzaj autorki w błąd. Tydzień po stosunku to ledwie jest zagniezdzone jajo, a poziom HCG tak niski, że nawet najszybszy test go nie wykryje