Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka swojej córki 52

dlaczego moja córka to robi?

Polecane posty

Przyczepia się do zajętych mężczyzn. Ma 25 lat, romansuje od jakichś 2 lat z zajętymi mężczyznami. Robi to z premedytacją. Jeden mężczyzna, który był zaręczony zdradził swoją narzeczoną na dzień przed ślubem, moja córka czekała, żeby go ściągnąć do siebie właśnie w ten dzień. Taki miała plan. Obecnie spotyka się z facetem starszym od siebie o 16 lat. Ja rozumiem, że ma tam za sobą jakieś nieudane związki ale dlaczego ona tak się zachowuje? Nigdy taka nie była. O wszystkim dowiedziałam się przypadkiem, walczę z nią teraz, walczę o nią ale już zaczyna brakować mi sił, widzę jak patrzy na mężczyzn, jak poluje a oni idą za nią. jakoś ona ich łamie. co z niej będzie? jestem przerażona.

Gość gość
bo jest nieszczesliwa

Gość
ma niską samoocenę i czuje się lepsza kiedy odbija facetów...

Nie, nie zazdroszczę mnie to przeraża. Ona jest śliczną, atrakcyjną dziewczyną, przecież mogłaby znaleźć sobie kogoś wolnego, ma adoratorów a ona tylko się bawi nimi, manipuluje. nie jest tez jakaś głupia i pusta, ma bogaty wachlarz słów, potrafi się konkretnie wypowiedzieć, ma swoje pasje, zainteresowania a tak bardzo się marnuje. ze mną nie chce na ten temat rozmawiać. ale pamiętam jak kiedyś powiedziała, że już nigdy więcej nie będzie płakać przez żadnego męzczyznę. co robić?

Co wieczór płaczę przez nią. nie mogę spać, nie mogę jeść. jak można być tak okrutną i mężczyznę na dzień przed ślubem do siebie ściągać.

Gość gość
Mamo znowu mnie obgadujesz!

Gość gość
pewnie wychowywana bez ojca. i pewnie wpajałaś jej całe dzieciństwo że ojciec i ogólnie mężczyźni to dranie

błagam o radę, jestem już zdesperowana.

Jej biologiczny ojciec zmarł gdy miała 19 lat. Był dobrym ojcem.