Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obsesja wieku

Polecane posty

Gość gość

Mam30 lat i obsesję na punkcie wieku, czuję się bardzo bardzo stara. Tak bym chciała mieć 15 lat i znowu poczuć się młoda i jakaś taka lekka. To takie przykre :(. W prost czuję jak ulatują dni, jak blaknę.

Gość gość
nie przesadzaj, 30 lat to nie jesteś jeszcze stara, po prostu czujesz się staro.. ale tak nie powinno być

Gość gość
Hahahaha A co mają powiedzieć faceci w tym wieku...

Gość gość
Mnie się wydaje, że mężczyźni mają lepiej w takiej sytuacji. Co to dla nich 30. Ze względów biol mogą poczekać z rodziną, mogą dużej popróbować, a ja czuję się jak zdziecinniała 80, niby stara a głupia, naiwna i ciągle lubiąca błahe rzeczy. A równocześnie widzę, że wszędzie jest tylu młodych. Mieszkam w Krakowie i tu ulicę są praktycznie zalane 20 latkami.

Gość i co zatkało kakło
Bo teraz już 18 latkowie zaczynają mówić "czuję się staro" Społeczna obsesja TY WYBIERASZ CZY JESTEŚ JEJ CZĘŚCIĄ CZY NIE Ja np. czuję się o wiele młodziej niż mam i zawsze będę czuł się młodo Skąd ta pewność? Bo młodość to jest stan ducha

Gość gość
Ja też mam 30l, nie czuję się jeszcze stara, ciało mam ładne, dzieci nie rodzilam, nie widzę zadnej różnicy między mną teraz a 5 lat temu. Stara się będę czuć po 40tce. Ale fakt że czas zaczął jakos strasznie szybko lecieć, brak sensu i celu w życiu, a jednocześnie jakies takie pogodzenie się z losem, akceptacja, brak złudzeń, mniej marzeń, dziwnie tak jakoś.

Gość gość
ehh weldt shmerz czy jakoś, ból świata :)

Gość gość
Jak się widzi co się dzieje na świecie, jacy ludzie są zwyrodnieni, to ciężko nie czuć bólu. Czasem się zastanawiam nad tym całym złem na świecie i nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Gość gość
Ja mam o wiele więcej i w życiu bym nie pomyślała że czuję się staro. Wiek jest taki na jaki się czuje.

Gość gość
to zapamietaj sobie raz na zawsze: masz tyle lat na ile sie czujesz