Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka1231

Niedoczynnosc tarczycy i jej skutki...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No przeciez mówie ze trzeba nakarmic tarczyce a nie klepie jak Ty bierz chemie ,trzeba hormony ustabilizowac he he ,ale madrosci smieszny człowieku

Gość gość
Jurku Zięba, to ma być promocja twoich wypocin? W ten sposób probujesz zarobić na życie wciskajac ludziom swoje grafomaństwo? Zaraz zgłoszę ciebie jako spamera

Gość gość
gość dziś Taaak własnie 2 miesiace i to mozna wtedy nazwac leczeniem reszta tylko bajdurzenie:)

Gość gość
A mnie pomógł EUTHYROX i nie muszę brać nic innego.

Gość gość
gość dziś Ja juz zgłosiłem ciebie jako spamera

Gość gość
gość dziś pomógł i jak długo brąłas???

Gość gość
gość dziś A ty chemia zarabiasz na zycie panie od jurka Zieby???

Gość Malautka1231
Miałam robione usg tarczycy Wszystko w normie na szczeście.Lekarz przepisał mi 2 opakowanie które mi sie skonczyły Same dobrze wiecie ile czeka sie na endokrynologa teraz...:( więc ide prwatnie ale na niego tez sie czeka 1 miesiac .I z tym pójsciem na rente sorry człowieku ale nie wiesz co piszesz.Widocznie nie masz pojecia przez co przechodza osoby które zmagają sie z tą chorobą.Może nie jest niewiadomo jak grozna choroba śmiertelna jak rak ..ale równiez nieleczona moze siac pustki w Twoim organizmie.Bezpłodnosc np.Az sie boje o tym pomyśleć.Wszyscy myśla że żre jak świna bo jestem gruba a to nie prawda odżywaim sie w maire dobrze jem regularnie świcze jak uda mi sie najczesciej a tu 2 kg co miesiac mam jak w banku ....!!!!! jestem spuchnieta jak balon nie mam okresu Dla kobiety to jest naprawde załamujące :(

Gość gość
Bo to nie choroba,przyszłas sie tu uzalac nad soba???a nakarmiłas juz tarczyce????

Gość gość
Nie,nie nakarmiłas tarczycy,to po co tu marudzisz????

Gość Malutka1231
TAk przyszłam sie troche poużalać nad soba i poczytac takie komentarze jak Twój....ogarnij sie człowieku !!!!!!nie musisz wchodzic tutaj czytac całego wątku. Napsiałm bo dobrze porozmawiac z osobami które również maja podobny problem do mojego Hejty hejty hejty -masakra jesteście jaksa LUDZIE! Pozostałym dziękuje za rady i wsparcie :)

Gość gość
Prosze bardzo i nakarm tarczyce,bo inaczej nic dobrego z tego nie bedzie

Gość gość
to nie jest smieszne i nie badzcie zlosliwi ani nie straszcie, grunt to DOBRY lekarz, nie kazdy endoktynolog sie nadaje, jeden pajac mi powiedzial ze nie jem i tyje bo pewnie nie jem obiadu ale czekoladki pomiedzy owszem

Gość gość
To bardzo nie jest smieszne bo to jest bardzo tragiczne,ale wam to niczego nie robi dalej łazicie tam gdzie nie potrzeba