Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konserwator posuwal mame

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu opisywałem już mój przypadek ale opiszę jeszcze raz. To było w poprzedniej klasie tuż przed Świetami B.N. Zostaliśmy zwolnieni z trzech ostatnich lekcji więc z moim najlepszym kumplem przyjechaliśmy do mnie .Moja starsza 46 l. duży biust.miała urlop i przygotowywała sie do świąt i na przyjazd ojca pracującego za granicą.Otwarcie drzwi wejściowych dało nam widok na moja starszą i konserwatora z naszej spółdzielni mieszkaniowej.Mama miała biust na wierzchu sukienke zarzucona na plecy a facet z gołym tyłkiem posuwał ją na stojąco przy stole.Oboje z kumplem staliśmy jak zamurowani a oni zerwali sie i zaczęli porządkować swoje ubrania. Konserwator uciekł z chaty na wpół ubrany.Weszliśmy z kumplem do mojego pokoju ale byłem tak roztrzęsiony że kumpel też się zmył .Mama przy kolacji chciała sie tłumaczyć ale kazałem się jej zamknąć Dopiero na drugi dzień rozpoczęła gadkę że ojca nie ma już bardzo długo i nic ja nie łączy z tym facetem a to był tylko jeden raz.Zapytała co ja zrobię czy powiem komukolwiek? Powiedziałem że zastanowię się ale do tej pory nikomu nie powiedziałem.Najgorsze że kumpel teraz bezczelnie przypatruje sie mojej starszej a ona sie czerwieni jak małolata a mnie mówi że jak wali konia to ma przed oczami jej cycki.Ja korzystam czasem jak chce coś wymusić to pytam ją czy widziała dziś konsrwatora a ona wtedy ustępuje

Gość gość
To jest prowo do konkursu na najlepsze prowo?

Gość gość
Powiedz koledze niech przeleci twoją mamę. Musi się zgodzić bo jak nie to powiesz ojcu

Gość gość
Daj namiary na mamę