Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam parki dzieci. Z kim lepsze relacje macie

Polecane posty

Gość gość

Jeśli macie syna i corke z którym nich macie mocniejsze więzi i lepsze relacje??, bardziej uczuciowe jesteście??? Macie swój typ U mnie przewaza syn, zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, czy inne osoby tez skrycie i w lebi serca mają taki podzial?

Gość gość
a jak ma sie czworo to jakiej odpowiedzi powinno sie udzielic? :D

Gość gość
pisze o parce dzieci

Gość gość
JA mam córkę i syna ale to jeszcze maluchy (3 i 5). Z żadnym nie czuję się bardziej związana i z żadnym lepiej się nie dogaduję.

Gość gość
z synem się lepiej dogadywałam zawsze ,a maż z corką lepiej

Gość gość
Zawsze bylam ostrzejsza i surowsza wobec corki, a ojciec syna piłował i twardo ręką trzymał -wiec podział był

Gość gość
córka 7 lat, syn 5 lat z obojgiem mam super relacje, oddałabym za kazdego życie, kocham ich bezgranicznie. nawet nie pomyślałam że kogoś mogłabym faworyzować.

Gość gość
mam core 6lat i synka 2lata i choc kocham ich tak samo bardzo mocno to jednak ciut inna miloscia, corka zawsze byla powodem do dumy, urodzila sie silna i duza i juz od dzidziusia rozwijala sie znacznie ponad wiek ,teraz ma osiagniecia sportowe (na jej poziomie) jest najlepsza w klasie, madra i ladna z niej diewczynka; za to synek za to to moj przytulak, taki slodziak i wesolak. Za oboje zycie bym oddala.

Gość gość
ja osobiście potwierdzam ,ze matki zawsze będą bardziej za synami a ojcowie za córkami Tak było w moim dzieciństwie i obecnie w rodzicielstwie :)

Gość gość
No ja mam syna który ma 17 i córkę 2 latka. Oczywiście ze starszym mam lepsze relacje bo z nim to pogadać można, a córeczka to do kochania i przytulania ;) hahah

Gość gość
Ja mam parkę bliźniąt i zdecydowanie lepsze kontakty mam z córcią,bo to taka 'moja' dziewczynka,a synek typowo z mężem,samochody,motory i te sprawy :). Co nie oznacza,ze corcie kocham mocniej,bo kocham te moje lobuzy jednakowo mocno!

Gość gość
co to znaczy do c***a parka? te wasze dzieci sa w zwiazku ze soba czy co? nauczcie sie w koncu przyglupy.

Gość gość
mieć parke znaczy mieć syna i corke a nie dwoje tej samej plci

Gość Tasmanska
maz ma corke ,nie ma syna i córuska to jego przekochane oczko w głowie, nawet jak łobuzuje diablica ma miękkie serce, sam mowil ze do syna bylby surowszy i bardziej ostrzejszy