Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Belgii a mieszkanie w Holandii

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie są informacje o odwrotnej sytuacji, a ja własnie mieszkam w Holandii a dostałam propozycję pracy w Belgii. Nie interesowałam się jeszcze dokładnie ta pracą bo nie wiem jak to będzie wyglądało w moim przypadku. Na pewno ktoś miał pododnie... Ktos rozgryzł temat? :)

Gość gość
nie wiem, moze bedzie jakas roznica w podatkach?

Gość gość
a co? nie można się przeprowadzić? xxx dostałam propozycję pracy w Belgii. Nie interesowałam się jeszcze dokładnie ta pracą bo nie wiem jak to będzie wyglądało w moim przypadku. xxx co za debil!

Gość gość
Nie, nie mozna, za duzo zachodu. Przerejestrowanie auta, meldunek... Powymawiane umow z ubezpieczalnia itp.. Pomysl...

Gość gość
gość z Trcohę kultury, już twoje pierwsze zdanie zabrzmiało agresywnie. Co do tematu ja też nie wiem jak to wygląda. Coś mi się kojarzy, że bedzie to praca jakby w delegacji? Nie wiem, musiałbym pokopać gdzieś. Może zapytaj jakiegoś księgowego?

Gość gość
No tak to jest z naszymi rodakami. Myślą, że kazdy za granica siedzi na szklarni i mieszka na domu bez meldunku w 10 osob. Po drugie u nas sprawa wyglada tak ze moj maz ma kontrakt w Holandii, pracy na pewno nie straci. Przeprowadzka nie wchodzi w grę.