Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogacz66

zdrada

Polecane posty

Gość rogacz66

Moja zona zdradzila mnie z kimś młodszych o10 lat nie chce byc już ze mną ale chce mieszkać z nami czyli obok mnie przy dzieciach co robić.

Gość gość
poradzić się wszechwiedzącego z innego wątku rescota55. on ci wszystko wyjaśni i odpowiednio oświeci. :D

Gość gość
ale ja cię nie zdradziłam :classic_cool:

Gość gość
chodzić w tych rogach z godnością, uważając na zakrętach :P

Gość gość
Nie chce byc z Toba, a z tamtym chce byc? I to wazne, czy miala romans czy jednorazowa przygode? Pomysl czy aby nie ma w tym tez Twojej winy? Moze zaniedbaliscie wasza milosc? Od tego zalezy co powinienes zrobic :) Polecam tez film "Begin Again" z Keirą Knightley

Gość gość
Rogacz a czego TY chcesz????

Gość gość
>>Moja zona zdradzila mnie z kimś młodszych o10 lat nie chce byc już ze mną ale chce mieszkać z nami czyli obok mnie przy dzieciach co robić. <<< Czuje sie wywolany, wiec odpowiem. Cieszyc sie. I oczywiscie znalezc sobie kochanke. A zona wroci, wczesniej niz myslisz. Rescator555

Gość gość
No i, pojawił się wszechmocny :D jedyne co może doradzić to zdradę żony, żałosny patafian :D

Gość gość
Jak z młodszym o 10 lat to nie ma to cos przyszłości. Zostawi ją i ona zechce do Ciebie wrócić. Wtedy daj jej kopa w zadek i za drzwi.

Gość gość
>>No i, pojawił się wszechmocny jedyne co może doradzić to zdradę żony, żałosny patafian << To poradz cos lepszego glupi palancie Rescator555

Gość gość
a co to zmieni, że ja zdradzi, palancie? przecież ona z nim "nie chce być"! nie cytuj mnie za każdym razem, ja wiem, co piszę. :D

Gość gość
>>a co to zmieni, że ja zdradzi, palancie? przecież ona z nim "nie chce być"! << To zmieni, glabie, ze uprzyjemni sobie zycie i zaspokoi swoja potrzbe seksu. Do czego innego potrzebna mu baba? Czyzbys byl jakims prawikiem, ze tego nie kumasz? A cytuje bo tak mi sie podoba, a poza tym w miedzyczasie moze napisac jeszcze ktos inny , nie tylko my dwaj jestesmy na forum. Rescator555

Gość gość
oho, rescator z daleka cuchnie prawictwem :D :D 🖐️, nieudaczniku!

Gość rogacz66
Nie umiecie doradzic nic oprócz swoich klutni ja nie potrafię sobie miejsca znalesc jestem w tym sam ona chce by to nie wszystko poza nas ras muwi że wraca do mnie a na drugi dzień jej zdanie sie zmienia

Gość gość
Ty rogaty kaleko, jednej szóstki ci brakuje.

Gość gość
rescatorek tranzystorek bije na glowe nawet macka b:D jest najbardziej zalosna osoba na kafe roku 2014:D x jednak mam wrazenie, ze jest to ktos zatrudniony na potrzeby kafe jak zwykle ktos prymitywny, ktos kto probuje bulwersowac, niewazne w jaki sposob, aby posty byly nabijane:D x kafe.pl stac juz tylko na tyle niestety:D

Gość gość
Nie umiecie doradzic nic oprócz swoich klutni ja nie potrafię sobie miejsca znalesc jestem w tym sam ona chce by to nie wszystko poza nas ras muwi że wraca do mnie a na drugi dzień jej zdanie sie zmienia " x widziales kiedykolwiek przynajmniej na oczy slownik ortograficzny? :D

Gość gość
poszukaj sobie innej