Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obniżenie ścianek pochwy

Polecane posty

Gość gość

hej czy któraś z was miała taki problem po porodzie sn ? jakie to uczucie ? Mam taki problem, że po trzech miesiącach od porodu nadal czuje ogromny dyskomfort podczas stosunku i mój mąż nie może "wejść do końca", gdzieś w jakimś internetowym artykule przeczytałam, że może to być objaw właśnie tego.. Po 6 tyg byłam u swojego gina ale to bardzo zapracowany cżlowiek i obawiam się, że mógł coś przeoczyć. .. tym czardziej, że gdy badał mnie wziernikiem to okrutnie mnie bolało ale zbagatelizował to ... I pytanie czy to poporodowa fobia czy też coś się może dziać?

Gość gość
Wiesz co ja sie naczytalam ze kazda po sn ma wiadro itp i ze zapadniecie narzadow i z lzami w oczach po porodzie poszlam do mojego gina i mowie "jak Pan mi to migl zrobic?" na co on patrzy pytajacym wzrokie, a ja odpowiadam "pozwolil mi Pan rodzic samej i teraz bede miala jakies wiadro!" on mi na to ze mam sie rozebrac i mu pokazac to moje "wiadro". Zbadal mnie i mowi "wie Pani co nie jedna co nie rodzila chcialaby miec taka pochwe jak Pani" i zaczal sie smiac. Wtedy zrozumialam ze w necie pisza bzdury i czlowiek sam sie nakreca :) wiadomo moze sie zdarzyc ale to po ciezkich porodach lub jak ktos pare razy rodzil albo po prostu ze starosci.