Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zylaki o***tu

Polecane posty

Gość gość

zylaki o***tu

Gość gość
Czy hemorojdy zawszs musza krwawic i bolec? Czy moga byc. Poprostu tylko powiekszone? Od czego wlasciwie sie one robia?

Gość gość
Skonsultuj to z chirurgiem naczyniowym. Każdy człowiek na hemoroidy, ale jak zaczynają krwawić to lepiej się skonsultować. Mogę polecić dr Rumianowskiego (http://chirurgnaczyniowygdansk.pl/ ), bo moja mama do niego chodziła.

Gość gość
myślę,że wizyta u chirurga naczyniowego będzie najlepszym wyjściem. słyszałam,że dobrym specjalistą jest doktor Krefft z tego gabinetu www.krefft-laser.pl kiedyś robił operację mojej przyjaciółce i pamiętam,że była zadowolona z efektu.

Gość gość
od siedzenia, braku ruchu, złej diety, seksu analnego

Gość gość
Też mi się wydaje, że wizyta u chirurga naczyniowego (np. http://chirurgnaczyniowygdansk.pl/) moze byc dobrym rozwiazaniem. Wydaje mi się, że te wszystkie maści, czopki, tabletki to tylko środek zaradczy, a tak naprawdę może skutecznie pomóc specjalista.

Diosminex pomaga w leczeniu objawowym w przypadku nasilenia dolegliwości związanych z żylakami o***tu. Dawkowanie: Diosminex 500 mg: w przypadku zaostrzenia dolegliwości związanych z żylakami o***tu dawka wynosi 6 tabletek na dobę przez pierwsze 4 dni, a następnie 4 tabletki na dobę przez kolejne 3 dni, podczas posiłków. Diosminex Max: w przypadku zaostrzenia dolegliwości związanych z żylakami o***tu dawka wynosi 3 tabletki na dobę przez 4 dni, a następnie 2 tabletki na dobę przez kolejne 3 dni podczas posiłków.

Gość gość
0dbyt hehehe :)

Gość Crazy Stringi
Każdy go ma. Ha ha ha. A jak nie, to stomia. Tralala.