Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet, Ja, jego Była

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam pewien problem, wmawiam coś sobie i jakoś niszczy to nasz związek. Otóż przede mną był z kobietą, z którą zaczął być na studiach, byli ze sobą około dwóch lat. Mieszkali razem około roku. Dziś ma 28 lat. W wieku 26 lat był gotowy na dziecko. Będąc z nią w związku, rozstali się przez rozłąki, przyjeżdżał na weekend do domu przez 6-7 miesięcy. Poznała jego rodziców, pomagali im wyposażyć kawalerkę. Kiedy się klocimy i wchodzimy na temat byłych mówi, że zawsze wszyscy mówili na Nią "petarda" kiedy ja wspomnę o swoim byłym facecie i powiem co miał fajnego zaraz idzie kontra, że nie potrafię czegoś wziąć na klatę i musze odbić piłeczkę. Mój problem polega ma tym, że myślał w tamtym związku o dziecku, myślał o NIEJ poważnie skoro zaczął z nią mieszkać, a to poważna decyzja dla faceta. Mamy ze sobą dziecko, czuje, ze przez myśl o tamtym jego Związku nasz związek po prostu się niszczy coraz bardziej. Seks stał się mechaniczny z mojej strony, czasem podczas seksu wkrada mi się jego była do głowy - tragedia. Czytałam kilka podobnych spraw na necie. Głupia zazdrość, niepewność miesza się ze smutkiem. Szukam wszędzie drugiego dna. To dobry facet dba o mnie, kocha, ale wiem, że przedtem tez myślał o kimś bardzo poważnie. Często się klocimy. A mi się coraz mniej chce starać w tym związku przez całą tą sytuację, która mam w głowie...

Gość gość
lekarz potrzebny od zaraz.

Gość gość
co z tego że kiedyś o kimś myślał poważnie? Zupełnie nie rozumiem problemu. PRzecież nie znał Cię wtedy.