Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWWaŁeKKK

POLSKA vs. NIEMCY. Uwaga ! Ustawiony mecz !!!

Polecane posty

Gość WWWaŁeKKK

To nie żart ! Będzie 3:1 ! Jutro w finale przegramy z Brazylią a na podium staną jeszcze Francuzi. Nie pytajcie mnie skąd wiem bo nie zdradzę osób, które mogłyby za to pójść siedzieć. Biznes a nie siatkówka no ale tak to już jest.

Gość WWWaŁeKKK
Przypomnę się tylko tym, którzy ubóstwiają naszych siatkarzy za ich "wspaniałą" grę. Otóż to nie jest wspaniała gra tylko marketing. Nasi musieli zagrać w finale. Dziś jednak również padnie 3:1 ale dla Brazylii. Brazylia miała stosowne argumenty aby zbojkotować próbę ustawienia meczu przez nas.

Gość gość
czy zażywasz coś na to? bo jeśli tak to stanowczo za mało. a jeśli nie to biegusiem do psychiatry bo z tobą naprawde jest źle.

Gość gość
Autorze MŚ to nie V liga podworkowa, żeby ustawiać mecze za węgorze :)

Gość gość
Ale trafił, to mówisz żeby obstawiac Brazylię ?

Gość gość
Celowo mówi, by obstawiać Brazylię, on obstawi Polskę i wygra wszystko.

Gość WWWaŁeKKK
Jeśli chcecie wygrać to na Brazylię !! 3:1 będzie. Ti-breka na 100% nie będzie bo żaden siatkarz na to nie pójdzie. Oni słaniają się na nogach. 3:0 dla Brazylii nie będzie bo za taką walkę nasi siatkarze nie dostaną 3:0 po to aby kibice myśleli, że Brazylia jest i tak poza zasięgiem. Chodzi o to, że Polska musi mysleć że jesteśmy prawie najlepsi. Brazylia wygra bo tak naprawdę jest dużo lepsza. Wy tego nie widzicie ale fachowcy wiedzą, że 9 na 10 meczów wygra Brazylia. Ja obstawiłem na 3:1 wczoraj po kursie 3,25. Dziś kurs jest 3,00 na taki wynik. Gram znowu za 1000 zł.

Gość gość
Autorze głupców szukaj przed lustrem, nie tu ;)

Gość WWWaŁeKKK
Poczekaj głupku do wieczora i przekonaj się jak przegrywamy z Brazylią 3:1. Do tego napiszę ci jak to jest ułożone ;) Chcesz ? Proszę bardzo. PIERWSZY SET - wygrywa Brazylia. DRUGI SET : 1:1. TRZECI SET : Znowu Brazylia i 2:1. CZWARTY SET : Koniec meczu.

Gość gość
Daj maila jak masz takie infa

Gość WWWaŁeKKK
A żeby wam nie było przykro to daję gotowy kupon do zagrania. Wygrana w zależności od stawki. Ja gram za 1000 zł. Uwaga : pewien jestem tylko 3 wyników !!! Reszta to moja interpretacja siły poszczególnych zespołów. 1. Wisła Legia. 1:1 2. City Chelsea 1:1 3. PSV Cambuur. Wygra PSV. Zagrajcie "jedynką" 4.Sassuolo Sampdoria 1:1 5. Genoa Lazio 1:1 6. Wolfsburg Leverkusen. Zagrajcie remis. 7. Udinese Napoli. Zagrajcie remis. 8. Fenerbahce Gaziantepspor. Wygra Fenerbahce. "Jedynka" 9. Lokeren Mechelen. Wygrają gospodarze. "Jedynka" 10. Porto Boavista. Też "Jedynka". Zagrajcie systemem 5 z 10 ;) Prawdopodobnie wejdzie Wam 6 zdarzeń. Osiągniecie od 150 do 3000% zysku. W zależności które zdarzenia wejdą. U mnie przy 1000 zł wygram od 1 500 do 30 000 zł.

Gość lollolll
City Chelsea faktycznie 1:1

Gość gość
kużwa prorok

Gość gość
Których trzech jesteś pewien?

Gość gość
no taki prorok jak z koziej d**y trąbka, czysty fuks niemcy mają braz

Gość gość
Legia wygrała , kurfa.