Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy przytyłam mam dużo większe powodzenie.

Polecane posty

Gość gość

ZROZUMIEĆ FACETÓW TO NIEPOJĘTE!:) Niestety metabolizm zwolnił, upodobania kulinarne pozostały takie same i przytyłam. W ogóle się zaniedbałam z mojego punktu widzenia - przestałam prostować włosy i chodzę z moimi naturalnymi blond lokami, nie nakładam prawie makijażu, na codzień szorty i tshirt i do tego jeszcze przytyłam a mam dużo większe zainteresowanie niż za dawnych czasów. Ciężko to wytłumaczyć dziewczyny:P Któraś też coś takiego zauważyła?

Gość gość
ja też zauważyłam podobnie a moim zdaniem kilka lat temu wyglądałam lepiej i byłam o niebo szczuplejsza

Gość gość
Ja zawsze malo sie malowalam,wlosy naturalne waga wieksza niz powinna i nigdy nie bylam sama.Maz szaleje a faceci nadal sie ogladaja.Mezczyzni lubia naturalne,zadbane kobiety o pieknych zaokraglonych ksztaltach.

Gość gość
Wygladałaś jak anorektyczka?

Gość gość
22;46 - nie wyglądałam jak anoretkyczka ale byłam bardzo szczupła. Bardzo siebie lubiłam w tamtej wersji, teraz niestety jestem okrąglejsza... Lubię sport więc to nie jest sam tłuszcz ale dawne czasy minęły bezpowrtonie. Ważę 61 kg przy wzroście 167. Kiedyś ważyłam 49/50 więc zmiana jest duża...

Gość gość
No wybacz ale wygladalas jak anorektyczka a teraz wygladasz normalnie.

Gość gość
Dokładnie teraz może i jesteś grubawa ale lepsze to niż 49 kg

Gość gość
cóż, ja wygladam jak "anorektyczka" wg Was pewnie i na powodzenie nigdy nie narzekałam. nie to ładne co ładne ale co się komu podoba, sa ludzie którzy mają budowę dobrą pod więcej kg, są tacy co mają drobniejszy kościec x a następnym razem radze zachowac szacunek wobec innych bo same się prosicie o nazywanie grubasami itd

Gość gość
pewnie robiłaś nieudolny makijaż i włosy miałas zniszczone i niepasujące do twarzy- stąd ta zmiana, bo t warz jest duzo wazniejsza niz kilka kilo w tę czy tamtą. sama wiem z doświadczenia, ze mam podobne branie ze szczupła sylwetką jak z grubawą

Gość gość
Przeciez to prowo idioci.No akurat to sie z rzeczywistoscia nie pokrywa,z moih obserwaji wynika ze faeci szaleja za bardzo szzupłymi z gruba tapetą :PGłupie niedowartosiowane baby tylko,sie pocieszaja ze jest inaczej debilki.

Gość gość
Marzcie sobie dalej kretynki.Oni z was ubaw mają ze sie roztyłysie,to nie ma ni wspólnego z pożądaniem hahah :P

Gość gość
gość wczoraj Ja zawsze malo sie malowalam,wlosy naturalne waga wieksza niz powinna i nigdy nie bylam sama.Maz szaleje a faceci nadal sie ogladaja.Mezczyzni lubia naturalne,zadbane kobiety o pieknych zaokraglonych ksztaltach. xxx Lepiwj sie oklamywac,niz\ spojrzec prawdzie w oczy na mnie tez ludzie sie gapia ale tylko dlatego bo mam posturę slonia :PGłupio szma/to.

"nie wyglądałam jak anoretkyczka ale byłam bardzo szczupła. Bardzo siebie lubiłam w tamtej wersji, teraz niestety jestem okrąglejsza... Lubię sport więc to nie jest sam tłuszcz ale dawne czasy minęły bezpowrtonie. Ważę 61 kg przy wzroście 167. Kiedyś ważyłam 49/50 więc zmiana jest duża... " Sorry autorko, ale waga 49/50 kg przy takim wzroście to spora niedowaga i wyglądałaś jak wieszak na ubrania, a nie kobieta. Gdybyś wzrost miała niższy mogłabyś się ubierać w sklepach dziecięcych.

Gość gość
A wlasnie ja mam 160 i wiem ze z***biscie bym wygladala jakbym wazyla 40 kg.