Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wilcze_sioło

Rzutem na taśmę posezonowy wyjazd z Rainbow Tours

Polecane posty

Gość Wilcze_sioło

W końcu udało nam się zgrać urlopowo z mężem i na szybko planujemy jakiś wyjazd. Myślimy żeby wykupić wycieczkę do Chorwacji z Rainbow Tours na początku października, o nazwie Dalmatyńska Eskapada. Czy któraś z Was może mi powiedzieć jaka jest pogoda w październiku w Chorwacji? Jak jest na wybrzeżu, a jak w głębi lądu? Szczerze mówiąc brak upałów to dla mnie plus, bo nie przepadam, ale nie chcę też żeby padało. A w internecie są sprzeczne informacje. A jeśli któraś z Was była na Dalmatyńskiej Eskapadzie i zechce się podzielić ze mną wrażeniami, tym lepiej.

Gość OraOra
Jak byłam w Chorwacji 2 lata temu to nie padało. Upałów już nie ma, ale nie jest zimno. Na południu pogoda znacznie cieplejsza no i na wybrzeżu też. Akurat na dalmatyńskiej ekapadzie nie byłam, ja eksploruję z Rainbow Tours Włochy, ale myślę że nie może być źle. Poszukaj jakichś recenzji w internecie - może coś znajdziesz.

Gość Kostrula
W Chorwacji o tej porze jest jeszcze całkiem znośna pogoda. Na południu 20 - 25, zależy oczywiście od sezonu. Ale i w Zagrebiu potrafi być 16 stopni, jak dzisiaj, a w zeszłym roku 26 o tej porze! Info z pierwszej ręki bo mieszkam w Chorwacji :-] Miłej wycieczki życzę, też byłam kiedyś z Rainbow i podobało mi się :-)