Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedoscdziwne

kochać i zdradzać ?

Polecane posty

Gość pytaniedoscdziwne

Dlaczego faceci mimo ze kochaja swoje kobiety zdradzaja je z innymi? Fizjonomia?

Gość gość
Chyba tak w koncu wszyscy jestesmy ssakami co prawda mamy zdolnosc myslenia ale w podswiadomosci mamy zakodowana zaplodnienie jak najwiekszej ilosci samic I przekazanie genu. Pain tez sie stroja aby zachecic panow do zaplodnienia I tez to jest w ich podswiadomosci

Gość gość
chyba mialo byc fizjologia? To nie zupelnie to samo co fizjonomia ;)

Gość gość
czy mozna kochac i zdradzac?

A ja mysle, ze ta fizjonomia to dobry trop. Jak facet atrakcyjny, to beda na niego leciec inne, a facet, jak to facet, ma mala szanse odmowic :P

Gość gość
Te verde you are idiot! Ile jest kobiet czy facetow brzydkich a jest cos co pociaga! Kobieta w czasie ovulacji wysyla sygnal jak tel czy radio jestem gotowa I do ciebie dociera czy chcesz czy nie jak do sluchacza

''Ile jest kobiet czy facetow brzydkich a jest cos co pociaga!'' Wiem. To czesto jest ta fizjonomia. Mnie akurat nie chodzilo o zadne kanony, raczej o ogolny pociag, ktory jest fizyczny. Nastepnym razem, jak po angieslku, to poprawnie, szczegolnie do mnie, bo ranisz moja dusze nauczycielki. A poza tym to troche chala wyzywac kogos od idiotow i robic tak prosty blad w tym samym zdaniu :)

Gość gość
Nie bede przepraszal! Bo ile jest pieknych kobiet czy facetow I jakos nie maja wziecia? A czasem stoi sobie na dwrcu przecietna dziewczyna Mimo ze dookola jest wiele ladniejszych I co jakis czas podchodzi jakis facet I pyta czy w czyms pomoc! A z angieskim mi nie wyskakuj Bo nie dasz rady

No wiem, juz mnie powalila twoja alternatywna gamatyka. Nie przejmuj sie mna, ja jestem tradycjonalistka ze sredniowiecza :)

Gość gość
jeden facet powiedzial ze jak mnie zobaczy to sie podnieca.

Gość gość
W zadnym zdaniu ciebie nie przeprosilem! A nauczyciele to najbardziej dumna I glupia grupa zawodowa w polsce. Jest to zawod jak kazdy inny a nie powolanie.

Gość gość
I to jest wasze myslenie zastosuj sie! A wedlug ciebie mickiewicz byl patriota czy narodowcem czy jak wolisz faszysta?

Z braku powolania wlasnie nie pracuje w tym zawodzie, wiec powinno cie to ucieszyc. Ale mozesz miec racje, to pewnie ta duma mnie popchnela na studia. Przestan juz z tym przepraszaniem, paranoje jakas masz? Jak ja nie lubie ludzi, ktorzy maja manie przepraszania.

Gość gość
A do ciebie kotku jak sie podnieca to raczej mowi prawde

Gość gość
I don't now who given you diploma sorry you not my level!

I no your level, I give you that. Dobrze, ze nie chcesz wiedziec, bo ja bym nie chciala powiedziec, niech to pozostanie slodka tajemnica moja i najlepszego uniwersytetu w kraju :) To zart, nawet nie wiem, jaki jest najlepszy, a jesli nie jest on w stolicy , to nawet nie bylam w poblizu :D

Gość gość
Nie bede juz kometowal! Pozostaje tylko wstyd za polskich nauczycieli!

Gość gość
mam siostre nauczycielke

Gość gość
To wspolczuje tobie jak nie teraz to juz wkrotce. A nastepna chora grupa zawodowa to ratownicy medyczni

Gość gość
U nas była wymiana partnerów i było wspaniale nie był zdrady ale wielkie podniecenie ogladanie się na wzajem gdy kochamy sie z obcymi.