Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie dać się "złamać" ?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ciągle sie obraża , a najgorsze jest to że zazwyczaj wychodzi na to ze to moja wina ciągle zwala to na mnie chociaż czasem ja nawet nie wiem o co chodzi. Jak się nie dać? Bo jemu sie udaje i ja ciągle dociekam co mu jest, pytam a on jeszcze bardziej sie "puszy " wtedy . A ja glupia wpadam w jakieś poczucie winy

Gość gość
To moze wydawać sie glupie ale mi nie jest do śmiechu, bo jest dobrze tydzien dwa i nagle mu odwala i sie nie odzywa a jak zapytam co mu jest to od razu " po co sie dopytujesz" i tak ciągle

Gość gość
zacznij od tego, ze zadaj sobie pytanie czy osoba obarczajajaca cie jednoczesnie wlasnymi fochami i odpowiedzialnoscia za nie jest twoim wymarzonym partnerem :D potem pojdzie juz z gorki

Gość gość
a to co ty z nim robisz?? olej palanta

Gość gość
Najlepiej olac. To dziala...

Gość gość
olac fochy czy chlopak... bo nie rozumiem :O

Gość gość
Dzisiaj znowu poszlo o taką głupotę, ale jego ciężko olać

Gość gość
Bo chodziło o sprawy łóżkowe , ja jako kobieta wiadomo raz w miesiacu przez kilka dni jestem niedysponowana a on jako facet ma swoje potrzeby ale ja zwyczajnie nie mialam ochoty a on o to wlasnie sie obraził i wymyślił sobie że już mi sie znudził..

Gość gość
No i oczywiście to moja wina bo to ja nie chcialam czegos zrobić i ja jestem powodem jego złości No i juz mam glupie poczucie winy

Gość gość
facet stosuje szantaż emocjonalny i manipuluje Tobą tak że cokolwiek zrobisz lub nie to ty jesteś winna, zastanów się nad przyszłością z tym panem bo ja jej nie widzę a bedzie coraz gorzej

Gość gość
Tak to jest z miłością człowiek kocha a on robi co mu sie podoba a jak ja mam zły humor i nie mam ochoty rozmawiac tak po prostu to tez się obraża bo przecież nie jest tak jak on chce

Gość gość
Jak ostatnio była taka sytuacja to ja mu powiedziałam ze nie bede go przepraszać bo nie mam za co on mi odpowiedział ze wcale nie potrzebuje moich przeprosin

Gość gość
Zostaw go, widocznie nie jest wart miłości. A ty nie powinnas mieć zadnych wyrzutów sumienia kobieto, to że facet cie szantazuje a ewidentnie tak jest -to przecież nie twoja wina