Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedronka niedługo zniszczy całkowicie handel detaliczny w Polsce...

Polecane posty

Gość gość

to straszne bedzie monopol jak za komu, gdzie były same sklepy Społem, telekomunikacja tylko jedna TP SA... jeszcze bedziecie płakać krokodylimi łzami jak biedra opanuje rynek i zacznie narzucac ceny, beda doić krowe ile wlezie ,tzn was bedą doic

Gość gość
Gorzej jak stonka :)

Gość gość
Po tych tłumach, które widziałam wczoraj w Tesco i Almie, śmiem wątpić czy faktycznie zbankrutują :P

Gość gość
Biedronka chce przejąć rynek aptek, już to powoli robi, fajnie, nie ? ;)

Gość gość
najlepsze ze biedronka nie jest polska tylko portugaska :D

Gość gośćula
co wy ludzie widzicie w tej stonce , ceny wcale niemałe , asortyment taki sobie , szczególnie wędliny/sery - to porażka. Kolejki i wieczne zmiany , dziś w pierwszej alejce lezą przyprawy ,a jutro szukam ich po całym sklepie i znajduje w alejce nr 5. Asortyment mocno ograniczony , chemia z biedronki -dramat. Nie ma wyboru soków ,słodyczy , w większości te biedronkowe. Jak juz jest coś innego ,o np płatki cini mini oryginalne to jakaś inna gramatura i cena wyższa niż w tesco czy realu. Pieczywo jak guma . Mam biedronkę koło domu ,ale omijam , wolę nadłozyć drogi do kauflandu lub jechać do reala. O tesco też mam złe zdanie.

Gość gość
real NAJLEPSZY, najwyższe ceny

Gość gość
Akurat ser liliput z biedronki jest tani i dobry, bulki z dynia, plyn micelarny be beauty i pewnie cos jeszcze ale zapomnialam.

Gość gość
Dlaczego, c***y, reklamujecie te sklepy?

Gość gośćula
te bułki z dynią są dobre owszem tylko ze o 15 gr droższe niż w kauflandzie ,wiec jak kupujesz 20 bułek to masz już 3 zł różnicy ,sera nie znam ,ani płynów ,starczy że ze dwa razy kupiłam proszek , płyn do naczyń i jakieś mydło w płynie. Jedynie srajtaśme melody tak można kupić.

Gość gość
Chcieliście kapitalizmu, to macie.To na pewno wina PiSu! Donek Was wyprzedał,oddał was w jasyr obcym korporacjom,a teraz na ciepłom posadkę,a naiwniaki do pracy!

Gość gość
dokładnie ! ma mówiłem ze socjalizm to fajna sprawa tylko trzeba go unowoczesnic , mnie tam zle za komuny nie było , miałem swiety spokój ! i nie prawda jest wiele szeżących sie głupot , o tym ze towaru nie było , ze kolejki były - to są pół prawdy ! fakt takiego asortymentu jak teraz to nie było , ale po co i on ? po drugie ten asortyment by i tak był , bo parcia do przodu sie nie zatrzyma ! kolejki cóż fakt w pewnym okresie były , ale dlaczego ? ja uwazam ze to była taka moda i to ze nie było luksusowych towarów ogolnie dostepnych jak np samochody , a to powodowało , ze ludzie pieniedzy miali za duzo stad stali w kolejkach bo wszyscy stali i tak miałem w garazu ponad 500 litrów benzyny , conajmniej 150 kg cukru , 25 paczek kawy , 15 litrów wódki ktorej nie piłem i 10 wagonów papierosów :) itd. itd. i tak miał każdy ! Ale ! mieso to było mieso ! a pomidor to pachniał na sieni jak sie do domu wchodziło ! itd. itd. dziś przeczytajcie sobie raport najnowszy z instututu Gliwickiego na tem,at płodnosci mezczyzn na 100 badanych z roznych grup społecznych az 50 % było niepłodnych albo majacych problemy z płodnoscia - to mezczyzni ! :) najstarszy z uczestników to 70 latek starajacy sie o dziecko , o dziwo on miał najlepsze wyniki !! :) tego chcieliscie > ? to to macie , a co jeszcze wam los zgotuje i masoniera , to sie dowiecie dopiero !

Gość gość
facet, nie przejmuj się biedronkami, one i tak będą fruwać :D

Gość gość
ten naród ,jak i inne tez ma wade jedna - daje sobą manipulowac i wierzy w głoszone bzdury ! a prawda jest prosta jak swiat ! kazda miotła zamiata pod siebie ! kazda ! To nie partie żądzą polakami i polską to tylko sie tak wydaje ! to masoniera ! to oni ustanawiają rządy i polityków, kraje i panśtwa . Nidz nie dzieje sie bez przyczyny - wszystko ma swój cel ! do ktorego sie dązy ! tak jest z UNIĄ EUROPEJSKA ktora jest ustawiona do 2018 roku . zobaczycie co bedzie potem , wszystko jest wyliczona , zamierzone itd. ale co ja sie tu bede sprężał sami zobaczycie . tylko sie przygladajcie z uwagą ! media ! .... kreator bzdur :) reklamy -- to samo . a wszystko celem podporzadkowania msobie jednostki a co za czym idzie społeczenstw

Gość gość
kazdy wytwór czy to biedronka , czy to real , czy castorama , ikea, tesco itd. mogą zniknac nawet dzieś - zarobiły juz takie pieniadze ze sie w głwowie nie miesci wiecie jaki obrót robi sklep IKEA w soboty ? ponad 1 milion zł !

Gość gość
biedronka byla tania dopuki jeden nie zrobil reklamy ze w biedronce kupuja biedacy (PIS) a drugi palnol ze paliwo moze byc nawet po 7 zl (PO)i portugalczyk to wykorzystal stwierdzil ze polakow stac

Gość gość
biedronka byla tania dopuki jeden nie zrobil reklamy ze w biedronce kupuja biedacy (PIS) a drugi palnol ze paliwo moze byc nawet po 7 zl (PO)i portugalczyk to wykorzystal stwierdzil ze polakow stac

Gość gość
prywaciarzą sie w d****h poprzewracalo np.kartofle kupuje od rolnika za 0.40zl a sprzedaje za 1.30 zl zejdzcie na ziemie a klient przyjdzie do was i wten sposob wykonczycie biedronki,cearfury czy tesko i nie bedzieci musieli zali wylewac na kafe a obrot zrobi kase bedzie zadowolony i rolnik i wy i klient ale jak ktos chce w rok zostac milionerem to zostaje mu narzekanie na markety

Gość gość
Taka przebitka z 0,40 na 1,30 to i tak mało.Znam prywaciarzy którzy mają marże po 600%. Tak 600%.Nawet nie przypuszczacie jak kupujecie jakąś d**erele ile ona kosztuje w hurcie a ile u niego.

Gość gość
bezwolna jednostka zawsze podporządkuje się innym.wygodni ludzie i tacy, którzy mają kasę wolą sklepy większe, supermarkety. nic na to nie poradzisz, jak i na to, że niektórzy mają w du/pie czy zarabia na nich jakiś portugalczyk, szwab, francuz czy belg. oni cenią sobie bliskość sklepu w pobliżu domu. polityka, monopol, unia, robienie pieniędzy na lekach, efekt żarówkowy nikogo nie obchodzi jak ma w domu chorą osobę, której musi na czas zrobić obiad, nakarmić, obsłużyć... a tak naprawdę małe, prywatne sklepy wcale nie są lepsze. windują ceny, aż się przykro robi. i to ma być twoim zdaniem wyjście?