Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jigijdikg

Od miesiąca palę, chcę przestać

Polecane posty

Gość jigijdikg

Inaczej niż głupota tego nazwać nie mogę. Zaczęłam palić w wieku 24 lat. Miałam w życiu sporo ciężkich momentów, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy sięgnąć po fajkę. Do czasu. Wielu z Was wyda to się śmieszne, ale dla mnie takie nie jest. Zobaczyłam oczyma wyobraźni te lata z papierosem, które mogą mnie czekać. Już teraz odczuwam, że "muszę" zapalić (nawet teraz). Proszę o rady od osób, które rzuciły. Zabawne, nigdy nie sądziłam, że taki problem będzie mnie dotyczyć, w końcu byłam "ponad to". A teraz już codziennie będę chciała zapalić? :(

Też pale od około miesiąca jestem w podobnym wielu ale aż tak mnie do tego nie ciągnie . Wypalam ponad paczkę w ciągu tygodnia więc tyle co nic. Jeśli czujesz że zaczynasz się uzależniać to lepiej to rzuć zanim całkiem się wciągniesz

Też pale od około miesiąca jestem w podobnym wielu ale aż tak mnie do tego nie ciągnie . Wypalam ponad paczkę w ciągu tygodnia więc tyle co nic. Jeśli czujesz że zaczynasz się uzależniać to lepiej to rzuć zanim całkiem się wciągniesz

Ja też... mam 24 lata i nigdy nie paliłem papierosów. Zawsze odmawiałem znajomym, kolegom ale ostatnio dałem się namówić na jednego i muszę przyznać że od tej pory mnie ciągnie... Ale to nie przez nałóg a raczej przez chęci bo mi się to po prostu spodobało bardzo mnie to odprężyło gdyż ostatnio jestem w stresie. Ale na razie nie zamierzam zapalić gdyż mam twardą psychikę i gdy sobie coś wmówię to tak jest ale nie mówię teraz że w ogóle nie zapalę ale od czasu do czasu jest to możliwe ;)

Umówmy się, są dwa stany, albo palisz nałogowo albo nie palisz wcale. Chociaż nie ma reguł, ale... wiecie.

Gość Autorka jdjdjddj
Ja tez zawsze odmawiałam, potem spróbowałam kilka razy i nie wiedziałam jak w ogóle można palić. A potem pierwszy raz sie zaciągnęłam - zarobiło sie miło, zakrecilo mi sie w głowie, zapomniałam o problemach. Teraz ten efekt nie jest tak silny, ale chce mi sie zapalić...