Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Człowiek w związku jest często o wiele szczęśliwszy

Polecane posty

Gość gość

Taki mi się wniosek nasunął na podstawie mojego życia. Długo byłam sama. Mam pracę, którą uwielbiam i której poświęcałam i nadal poświęcam dużo czasu. A jednak ciągle mi czegoś brakowało. A raczej kogoś. Czułam się taka wybrakowana. W końcu Go poznałam. Mojego księcia:) Jesteśmy razem już prawie 4 lata i jestem bardzo szczęśliwa. Bez niego byłabym już chyba zgorzkniałą starą panną. Niestety tak czuję. Już teraz rozumiem skąd takie gadanie o starych pannach. Oczywiście nie wszystkie panny są takie same. Nie można generalizować. Ale ja wiem, że On sprawił, że jestem mega szczęśliwa. Tego mi w życiu brakowało. Drugiej osoby, do której można się przytulić, która wysłucha. Dla mnie to jest jednak w życiu najważniejsze. Dodam jeszcze, że jak się poznaliśmy, to ja miałam 30 lat, a on 34 lata, także długo się szukaliśmy. Także dziewczyny szukajcie swojej drugiej połówki. Trzeba działać:)

Gość gość
30 lat, to jeszcze wtedy można być szczęśliwym

Gość autorka1
samotna beato właśnie chodzi o to, że miałam niby wszystko: własne mieszkanie, grono fajnych znajomych, rodzinę (czyli rodziców i rodzeństwo, z którym mam dobry kontakt), różne zainteresowania, ciekawą pracę i ciągle mi czegoś brakowało to nie znaczy, że każda kobieta potrzebuje faceta do szczęścia, ja jednak bardzo potrzebowałam i jednak czytając to forum widzę, że wiele kobiet potrzebuje to nic złego, że kobieta chce mieć faceta i czuje, że to jest jej do szczęścia potrzebne, a wszystkie inne zamienniki czyli przyjaciółki czy hobby jej go nie zastąpią napisałam, żeby dać kobietom 30-letnim nadzieję, że się da:)

Gość autorka1
ja miałam co robić przed poznaniem mojego faceta:) wręcz zastanawiałam się jak ja znajdę czas na randki:) ale to wyszło tak naturalnie

Gość gość
'napisałam, żeby dać kobietom 30-letnim nadzieję, że się dausmiech.gif' O boże jaka ty jesteś tępa :O

Gość autorka1
ludzie, którzy tak obrażają na forach muszą mieć smutne życie... dowartościowują się w ten sposób...

Gość gość
dobry zwiazek to jest raj na ziemi

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
jeśli sama czujesz się wybrakowana to ten problem Cię w końcu pier;dol;nie, czy będziesz w związku czy nie, radzę Ci popracować nad samoakceptacją, zanim pie;r;d;olnie to Ciebie i Twojego kochasia. x jedni potrzebują do życia miłości, kogoś bliskiego, żeby mieć z kim dzielić swoje radości, inni potrzebują pracy, jeszcze inni biegania albo innego hobby czy ktoś komu ciężko się żyje bez pracy też jest wybrakowany? czy człowiek ma obowiązek być samowystarczalny i nie ma prawa chcieć ułożyć sobie życia z partnerem, bo inaczej czegoś mu brakuje? dziwne jest dla mnie to rozumowanie ludzi tak bardzo próbujących udowodnić, że jak ktoś chce stworzyć udany związek, to jest wybrakowany