Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka Natura Ojciec Czas

Moja matka to kompletna idiotka aż mi przykro

Polecane posty

Po 1 Powinna się postarać o rentę (ponieważ ma już przepracowane lata) a nie do każdej pracy się nadaje. Widzę to po niej, ona nie może pracować fizycznie a teraz pracuję na pół etatu (z tym, że robi tylko na ZUS) ale matce się po prostu nie chce swoich spraw załatwiać. Po 2 Moja ciotka rozwiodła się i została z dwójką dzieci, teraz cioteczka przygarnęła sobie faceta (ten gach żyje z alimentów, które ciotka dostaje na dzieci) Co się okazało ciotka i dziadkowie mają to na co zasługują. Po prostu on ich bije a matka zastanawia się nad ratowaniem ich, wszyscy wujkowie i ciotki mówią, że oni jej dość krzywd narobili a ona ma skrupuły. Ja bym żadnych nie miała. Niech ile leje jak psów, co będzie się z takim gównem srał. Po 3 Matka jak dostaje jakieś pieniądze (wypłata czy coś w tym stylu) to ostatnia rzecz jaką robi to płaci rachunki, mówi, że nie cierpi płacić rachunków ani kupować jedzenia.

Gość gość
wspolczuje twojej matce, ze ma takie dziecko, nawet nie wie jak sie o niej wyrazasz :O

Ty współczuj lepiej jej rozumu. Tutaj mówi, że rodziny nienawidzi a tutaj szłaby ich bronić. Tutaj nie stara się ani o rentę ani o emeryturę pomostową, w ogóle jej na tym nie zależy a nie wie jakie to ważne. Potem by mogła pracować lżej.

Ja np. wszystko sobie zaplanowałam na lata 2014-2030 Po pierwsze, zamierzam zdać maturę z angielskiego i matmy Po drugie, zamierzam iść na studia pedagogiczne Po trzecie, zamierzam starać się o pracę jako dziennikarka, reżyserka Po czwarte, może wydam jakieś książki Po piąte obronię licencjat, magistra i pójdę na studia doktoranckie Po szóste, wygram być może w lotto.

Gość gość
Wybacz ale tępaków nawet ze stopniem niepełnosprawności do tesco na biurowe nie biorą,a książki owszem bajki,science fiction..

Gość gość
a to ty slaba jestes, no ale najwazniejsze ze pracujesz w biurze, fajnie, ze nie majac matury pracuje sie w biurze bo ma sie stopien niepelnosprawnosci; ja musze ukrywac, ze mam doktorat z nauk scislych, bo w mojej branzy to wstyd, fajne czasy; nic do ciebie personalnie nie mam, ale to co sie wyprawia w tym kraju to porażka jedna wielka

Gość gość
to przestancie wreszcie do k***y nedzy wmawiac waszym dziesiom ze maja s*******ac z tego krajuale uczyc je ze maja go ZMIENIAC moze nastepne pokolene, swiadome faktu ze jest przyszla POLSKA inteligencja zacznie tworzyc POLSKE taka jaka Polacy chcieliby ja widziec