Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka Natura Ojciec Czas

Moja matka to kompletna idiotka aż mi przykro

Polecane posty

Po 1 Powinna się postarać o rentę (ponieważ ma już przepracowane lata) a nie do każdej pracy się nadaje. Widzę to po niej, ona nie może pracować fizycznie a teraz pracuję na pół etatu (z tym, że robi tylko na ZUS) ale matce się po prostu nie chce swoich spraw załatwiać. Po 2 Moja ciotka rozwiodła się i została z dwójką dzieci, teraz cioteczka przygarnęła sobie faceta (ten gach żyje z alimentów, które ciotka dostaje na dzieci) Co się okazało ciotka i dziadkowie mają to na co zasługują. Po prostu on ich bije a matka zastanawia się nad ratowaniem ich, wszyscy wujkowie i ciotki mówią, że oni jej dość krzywd narobili a ona ma skrupuły. Ja bym żadnych nie miała. Niech ile leje jak psów, co będzie się z takim gównem srał.

Gość gość
Tak zgadza się twoja matka to kompletna idiotka masz całkowitą rację takiego gada jak ty trzeba było się pozbyć w pierwszej kąpieli. Pozałatwiaj matce sprawy za nią nie tylko mordą kłapiesz.

Tutaj mówi, że rodziny nienawidzi a tutaj szłaby ich bronić. Tutaj nie stara się ani o rentę ani o emeryturę pomostową, w ogóle jej na tym nie zależy a nie wie jakie to ważne. Potem by mogła pracować lżej.

Gość gość
no glupia, przykro mi, a ojca masz? moze on byl ja rozumu nauczyl?

Gość gość
A ciebie od czego ma???Zapłać rachunki,kup jedzenie,pomóż załatwić formalności.Ciężko tobie z dupą??

Gość gość
Niedaleko padło jabłko od jabłoni.