Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usia9419

Kolacja we dwoje

Polecane posty

Gość usia9419

mój chłopak przychodzi do mnie na kolacje i nie wiem co przygotować do jedzenia...mój plan to: -fasolka po bretońsku - banany w ciescie na deser - lampka czerwonego wina jak myślicie pasuje takie jedzonko? oczywiście świece itp ma to być romantyczna kolacja;)

Gość gość
Romantyczna kolacja a potem jak po fasolce Was weźmie na pierdzenie to już nie będzie tak romantycznie :D Na romantyczne kolacje robi się coś lekkostrawnego a nie fasolę!

Gość gość
Ja tydzien temu robiłam taką kolację dla swojego mężczyzny,zrobiłam pierś z kurczaka faszerowaną pomidorkami i mozzarellą i do tego sałatkę grecką i winko :) Był bardzo zadowolony i smakowało mu

Gość gość
Fasolka nie. Pierdzioszki będą :)

Gość gość
Zjadlabym fasolke, ale nie na romantycznej kolacji. Lepiej zrobic cos z kurczakiem jak ktos wyzej pisal, albo jakas zapiekanke, makaron, papryczki faszerowane

Gość gość
Spaghetti :)

Gość gość
Jesli jednak zrobisz cos z kurczaka, to biale wino do tego. Fasolki nie polecam :)

Gość gość
A moze bigosik? Albo flaczki ? :) i buleczka ;-)

Gość gość
Ale serio! Co mam przyniesc z soba? :)

Gość gość
Fuj fasolka... nie wyobrażam sobie zrobić czegoś takiego na romantyczną kolację. Po tym są same wzdęcia... to jest takie chłopskie danie a nie romantyczna kolacja. Zrób coś szybkiego i prostego... dania typu makaron, sos mięso, zawsze wychodzi, bez różnicy czy to będzie spaghetti, czy sos serowy i pierś z kurczaka. Pierś kurczaka ze szpinakiem, albo nawet de volaie, możesz zrobić jakiś filet z ryby w ciekawej odsłonie. Jakieś danie z ciata francuskiego. A nawet pyszną domową pizze! W internecie jest wiele przepisów :)

Gość usia9419
Dzięki wszystkim za porady;) rzeczywiście ta fasolka to kiepskie danie...:P