Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam,jestem z chłopakiem już 2 lata.Niestety mieszkamy w różnych miastach,spędzamy ze sobą weekendy.Ostatnio wygląda to tak że wieczorem w sobote przyjeżdża,siedzimy rozmawiamy a że jest już późno to idziemy spać a w niedziele całe dnie spędzamy w łóżku,nawet jemy w łóżku.Zaczyna mi to troche przeszkadzać bo zaczyna wiać nudą a chciałabym go jakoś zaskoczyć,spędzić z nim jakoś czas tak żeby to się rozwijało.Macie jakieś pomysły albo przepisy na odgonienie monotonii w związku?

Pytanie, czy on w ogóle chce z łóżka wychodzić? Jeśli tak, to wyjście do kina lub do znajomych na piwo i pogaduchy powinno nieco odmienić wasze życie. Gorzej, jeśli on nie chce wychodzić. Wtedy pozostaje Ci tylko gierka psychologiczna. Zapytaj, czy chce iść z Tobą do kina, a kiedy powie, że nie, spokojnie i bez focha idź do łazienki, ładnie się uszykuj, po czym wyjdź z domu. Jeśli zapyta gdzie idziesz, powiedz z uśmiechem: "Do kina." Wkurzy się, ale Ty zachowaj spokój. Wytłumacz krótko, że rozumiesz, że jest zmęczony i chce odpocząć, powiedz, że nie gniewasz się na niego i że nic się nie stanie, jeśli pójdziesz sama. Po tych słowach wyjdź i idź do kina sama. Zbudujesz wokół siebie w ten sposób aurę tajemniczości i staniesz się na nowo pociągająca. Twój chłopak zechce Cię znowu zdobyć. Zobaczysz. :) Jeśli masz ochotę poczytać mojego bloga, zapraszam serdecznie. Jest tam dużo pozytywnej energii. Może Ci się spodoba. :) http://pata-patu.blogspot.com

Gość gość
Właśnie chyba chodzi o to że on już mnie zdobył i nie jestem już atrakcyjna w jego oczach bo jestem jego i teraz to ja staram sie bardziej.Chce to zmienić,wprowadzić troche świeżości do naszego związku.W sobote kino a w niedziele wypad na billard.Siedzac w domu w łóżku nie mamy nawet o czym rozmawiać...

Gość gość
Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?

Gość gość
No właśnie nie proste bo leżenie w łóżku nie oznacza grzmocenia się non stop,leżymy i albo coś oglądamy w necie albo słuchamy muzyki.Seks uprawiamy 2-3 razy podczas weekendu...