Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

e trzeba sie pogodzi z samotnym życiem

Polecane posty

Gość gość

hocbym ile razy chcial i marzyl o kobietach to to tak sensu niema b psychike juz mam chyba walnieta cos od pijaństwa ojca( jak byłem maly pil ) cos ze szkoły i sam se ja dorobiłem na internecie . teraz jak nie pójdę na impreze to mam depresje jak zobacze kobiete ładna z facetem to tosamo . jestem wykonczony jeszcze wzrok mnie meczy okulary nosze i nie mogę wyleczyc oczy chyba ze za 4 tys . Najwyzszy czas sobie odpuscic i moze by byl dobry pomys isc do jakiegos zakonu i sie modlić nie jako ksiądz bo sie boje i nie lubie ludzi mam donich uraz itp , (ani nie jestem odważny) ale jako zwykly człowiek tylko mi wiara wzasadzie zostala i tyle .

Gość gość
czy ty sobie mlotku wyobrazasz ksiedza ktory ma awersje do kobiet bo sie ich po prostu boi i syndrom DDA na dokladke? ale tak szczerze :D

Gość gość
do bycia księdzem potrzebne jest 6 lat ciężkich studiów a autor widzę inteligencją nie grzeszy :O

Gość gość
dda syndrom ? a czy ja mówie ze na ksiedza chyba nie tylko by zerwac kontakt z zyciem i sam se modlic .

Gość gość
nie interesuje mnie ortografia mam uraz doniej . ehh dlamnie chyba bylaby dobra 3 wojna swiatowa bo ja juz nie mam przyszłosci .

Gość gość
wiele osób prowadzi samotne życie i jest im dobrze, ale najgorsze to czuc sie samotnym

Gość gość
stracilem sens do zycia bo widzialem ladna kobiete z która kiedys pisalem ale jak zwykle niewyszło bo kilku zdaniach czy 2 dniach heh . zycie niema sensu juz sie niepodniose

Gość gość
ja sie tam czuje samotny juz 4 lata prawie . juz niewierze w zadne zmiany ze kogos poznam itp . nieda sie poprostu

Gość gość
musze jakas prace znajsc albo cos robic bo mnie to wykonczy to jerdyny ratunek robic od poniedzialku do soboty i az do smierci

Gość gość
ehh ciezko juz nawet o rozmowe w dzisiejszych czasach jestem totalnie niepotrzebny .