Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluemagic89

proszę o pomoc mój mąż chyba zwariował

Polecane posty

Gość bluemagic89

Nie wiem co się z nim dzieje. Wcześniej było normalnie, był czuły i delilatny. Jawet nie przeklinał. A w tym tygodniu coś się z nim porobiło. Krzuczy na mmie bez powodu, wyzywa mnie. Jak chciałam coś wyjaśnić i pytałam czemu taki jest to tylko kazał mi się zamknąć. Najgorsze że ciągle domaga się seksu. Wcześniej robiliśmy to prawie codziennie ale teraz coś go opętało i chce cztery razy dziennie albo i więcej. Najgorsze że zrobił się taki zimny i obcesowy. A ja głupia myślałam że jak mu ulegnę raz xzy dwa to sobie ulży i będzie ok. Sama się wpakowałam w to błędne koło i nie wiem jqk to przerwać. Ja nie mam nawet gdzie pójść. Nie mam skończonej szkoły. May małego synka. Mąż zarabia na rodzinę a ja dbam o dom. Ale to co się dzieje jest nie do wytrzymania.

Gość bluemagic89
rozpaczam az mi łzy po plecach ciekną. bo mam od urodzenia zeza

Gość gość
jednym slowem nie dla ciebie jeki rozkoszy :P, :P, :P skoro masz siedziec w milczeniu, jak ty bedziesz orgazmy udawac :D

Gość gość
Może trzeba było zacząć od skończenia szkoły średniej i zdania matury ?

Gość gość
Namow go na terapie. Ale przede wszystkim NIE ULEGAJ!!!! To, ze nie pracujesz, nie upowazania go do traktowania cie jak niewolnice. Odwagi dziewczyno!