Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybrałem 6 telefonów który wybrać z góry dzięki

Polecane posty

Gość gość

1 h ttp://allegro.pl/nowy-lg-hit-d620-g2-mini-black-i4617540206.html 2. h ttp://allegro.pl/htc-one-x-s720e-32gb-android-4-beataudio-gw24wpl-i4529061940.html 3 h ttp://allegro.pl/overmax-vertis-mile-2-ii-6-13-mp-sluchawka-bt-i4588746052.html 4 h ttp://allegro.pl/sony-m2-lte-nowy-purple-bez-simlocka-i4619020534.html 5h ttp://allegro.pl/krugermatz-mist-2xsim-8gb-etui-24gw-pl-fv23-i4539535983.html 6. h ttp://allegro.pl/sony-xperia-m2-lte-8mpx-czarny-nowy-gwar-24-mce-i4625506067.html

Gość gość
Zdecydowanie Sony i Kruger (są to telefony na tych samych podzespołach). Zaletami sony są żywe kolory, dobry aparat, widoczność wyświetlacza nawet na słońcu.

Gość gość
oo dzieki ;)

Gość gość
kruger jest tańszy i ma pobraniowa przesyłke ale chyba bym sie na sony skusił . dobra jednak krugera wezme ze wzgledu na przesylke a zdjecia chyba tak bedzie lepsze robił od 5 megapixelowego aparatu jaki mam .

Gość gość
a ten krugert niema zasłaba baterie ?

Gość gość
Każdy android szarpie baterie. Takie telefony najlepiej trzymać cały czas pod ladowarką :)

Gość gość
no własnie ja codzienie ładuje telefon ;/ ten sony mnie z jedna zecza denerwuje ze jest duzy blisko 14 cm ;/

Gość gość
noi mam dylemat kruger jest o 150 zł tanszy ale sony lepsze zdjecia ma a mi na aparacie by zalezało

Gość gość
Poszperaj jeszcze, może znajdziesz trochę taniej.

Gość gość
telefon za 650zł jest drogi? nie ośmieszaj się :o

Gość gość
a co moze nie za dwa lata znowu bede musial pewnie kupowacd bo sie zrypie tak do 500 zł nic wiecej .

Gość gość
po twoim stylu pisania (a raczej jego braku) widać, że nie kupisz sobie lepszego telefonu. brak ci inteligencji żeby zarobić na coś porządnego.

Gość Pancernikeu
Wziąłbym sony. Najlepsze podzespoły, bardzo dobry wyświetlacz. Jeśli wybraliście już swoje telefony zapraszam do naszego sklepu http://pancernik.eu/ w celu dobrania odpowiedniego gadżetu. Sprzedajemy akcesoria do urządzeń mobilnych, które ułatwiają i uatrakcyjniają obsługę. Zapraszam! :)

Gość gość
ja czekam na LG 3S :D coby był tańszy w mix Plus:D

Gość gość
LG G3S znaczy się:D