Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Kilka miesięcy temu założyłam sobie konto na portalu radnkowym i niedawno odezwał się do mnie chłopak. Patrząc na zdjęcie powiedziałabym że wygląda na sztywniaka, bo zero uśmiechu na twarzy, żadnych uczuć z jego wyrazu twarzy nie można odczytać. Ale w opisie dodał że może na wielce miłego nie wygląda ale tak go ludzie odbierają. Jakiś czas z nim popisałam i coś mnie podkusiło by poszukać go na fb. I wiecie co? Znalazłam profil ze zdjęciem prawie identycznym gościem jak ten mój, tylko na fb było zjęcie całej sylwetki a na portalu sama twoarz i to tak ciut z boku. A dzisiaj znów weszłam na fb i tego profilu nie ma. Coś mi tu nie gra. Chłopak pisze mi niby ładnie, kulturalnie ale ja trzymam to wszystko z dystansem i się zastanwiam czy po prostu nie zakończyć tego. Co o tym sądzicie? Dziękuję z góry za wszelkie wypowiedzi.

Gość gość
jak ja bym chcial miec twoje problemy.. zamienmy sie ja bede mial twoj problem a ty poszukasz odpowiedzi na pytanie jak splacic kredyt konsolidacyjny kiedy zona nie pracuje a ja stracilem prace, bachrki dra ryje jeden przez drugiego a malzonka malujac paznikcie zyczy sobie nowej bluzki bo dawno nikt jej nie rozpieszczal

Gość gość
jeżeli masz jego maila to możesz sprawdzić jakie konto jest powiązane z tym mailem na FB i na SKYPE

Gość gość
gość dziś każdy ma problemy w zależnośći od wieku. Ja jestem po studiach, bez pracy, żadnej perspektywy na dalszy rozwój, bo co kolwiek wymyślę to muszę mieć kasę. Kursy językowe, specjalizacje to wszystko kosztuje. Chodziłam wszędzie ale bez odzweu. Więc nie obchodzi mnie to że masz kredyt bo o mnie też się nikt wielce nie martwi.

Gość gość
rozumiem a mnie nie obchodzi twoj pejsbuk :D jak myslisz pejsbukami to nic dziwnego ze jest jak jest

Gość gość
gość dziś to po co się udzielasz skoro Cię to nie interesuje? Idź pomaluj żonie paznokcie :-)