Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polscy faceci to

Polecane posty

Gość gość

Polscy faceci sa chamscy i zaniedbani takie jest moje spostrzezenie...daleko im do Jentelmena... a o czystosci juz nie spomne...Az obrzydzenie mnie bierze czasami...

Gość gość
Ciekawe rzeczy opowiadasz, bo akurat w lecie nie tylko w pomieszczeniach zamkniętych, ale nawet zwyczajnie na chodniku śmierdziało nie od facetów a od kobiet, nie tylko od starych emerytek oszczędzających wodę, ale też od młodych, smród że aż łzy wyciskał, więc jak to się ma do twojej teorii? ...tym bardziej że sama mogłaś być jedną z nich, tego nie wiesz czy czasem żeśmy się nie spotkali :-)

Gość gość
Nie obrażaj mnie, ja się myję od dziecka w każdą sobotę, więc nie insynuunuj mi takich rzeczy...

Gość gość
ja akurat o siebie dbam

Gość gość
Są gorszej kategorii.

Gość gość
No właśnie widzę, wietrzysz częściej niż myjesz, ze szkodą dla otoczenia... i jeszcze debilny temat założyłaś :-O Niech zgadnę, ten o facetach chu/jach bo cię garbaty nie chciał to też pewnie twój?

Gość gość
Ale to prawda. Polscy faceci są z jednej strony kompletnymi pantoflarzami, są mieczakowaci i słabi, z drugiej są atoganccy i chamscy. Potrafią pogodzić te dwie sprzeczności w sobie. W wiekszosci są indoletni w dyskusjach wszelkiego rodzaju, maja jeden jedyny sposób na rozmowę : zamknij morde albo lekceważąco milczenie. Wynika to z małego zasobu slow jak i zwyczajnego chamstwa., wyssanego z mlekiem mamusi. Bo w dodatku są mamisynkami i mazgajami, pierdziochami, brudasami. Realizują się w prostackim pokrywaniu każdej " du/py"

Gość gość
hahahahahhaha jentelmen wymiata :D

Gość gość
Ciapaty cie zapina, a ty do niego kochanie gdzie dziś zjemy kolacje w której restauracji