Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JD90

Czuje sie samotna.

Polecane posty

Gość JD90

To przez to ze jestem inna. Indywidualistka. Zyje tym samym zyciem co wy, w innym swiecie. Albo w tym samym swiecie co wy, lecz innym zyciem.

Gość gość
No to w tym innym świecie wyczaruj sobie partnera i żyjcie innym życiem.

Gość gość
Ale ja juz mam. Ale on mnie nie slucha.

Gość gość
To mów do niego innym językiem.

Gość gość
tez czuje sie samotna ze wzgledu na to ze odsuwam sie od znajomych wcale nie rozumie ludzi maja inne prorytety niz ja, nie potrafie zrozumiec ludzi w tym falszywym swiecie licza sie tylko pieniadze szpanerwstwo a nie takie wartosci jak lojalnosc szczerosc, czasami sie zastanawiam czy to ze mna cos jest nie tak czy z ludzmi ??? :/

Gość gość
Świat się zmienia, im bardziej idzie do przodu tym jest gorzej. Ci którzy się do niego nie dopasują mają przerypane. Niestety

Gość gość
Mam tak samo. Czuje ze nie naleze do tego swiata, tej ery. Mam inne priorytety, slucham innej muzyki, inaczej sie ubieram, inaczej odnosze. Czuje sie naprawde inna osoba. Mam bardzo dobry kontakt z ludzmi w pracy, lubia mnie, to widac. Ale czasami mam wrazenie ze to wszystko nie dzieje sie w realnej rzeczywistosci.

Gość Katherine12
Mam tak samo. Czuje ze nie naleze do tego swiata, tej ery. Mam inne priorytety, slucham innej muzyki, inaczej sie ubieram, inaczej odnosze. Czuje sie naprawde inna osoba. Mam bardzo dobry kontakt z ludzmi w pracy, lubia mnie, to widac. Ale czasami mam wrazenie ze to wszystko nie dzieje sie w realnej rzeczywistosci