Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykałam sie ze starszym

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata spotykałam sie z dwa razy starszym mezczyzna ale jemu zalezalo tylko na seksie kusilam go ale w koncu doszlo do konfrontacji i stchórzylam ucieklam a on postanowil skonczyc ze mna znajomosc nie odzywa sie do mnie.Jak mozna tak poprostu zerwac z kims kontakt wymazac z pamieci jak zna sie go juz 4 lata dlaczego im tylko na tym zalezy przeciez my tez mamy jakies uczucia.....

niewiem jaka byla wasza roznica wieku ? ale faceci tak maja niestety ;[ osobiscie mam znajomosci ze starszymi mezczyznami , tez chcieli sexu splawialam takich cwaniakow niektorzy mimo to zostawali i do tej pory jestesmy dobrymi znajomymi ;] a ci co odeszli krzyz na droge kochana nie martw sie , tym bardziej ze to tylko 2 spotkania... gorzej by bylo po dluzszym czasie

Gość gość
skoro zależało mu wyłącznie na seksie, to co się dziwisz... stchórzyłaś i dał sobie spokój z gówniarą. Poza tym co innego może robić dojrzały facet z dziewczynką, nawet pogadać się nie da.

Gość gość
wlasnie znamy sie juz 4 lata mi na nim zalezy w pewien sposob wiadomo nic z tego by nie bylo za duza roznica wieku zawsze to ja sie odzywalam do niego zabiealam o spotkania on nigdy nie mial czasu chcialam byc blizej jego wiec znalazlam na niego sposob i kusialam go smsami on sie napalal a teraz zerwal zemna kontakt zupelnie jak mozna byc taka swinia

Gość gość
naiwna mlodzsa kobieta, strszy znaczy rafinowany, przekonsza sie o0 tyj jeszzce

Gość gość
Ja to Cię podziwiam za śmiałość cielesną z takim staruchem, fuuuuu. Czy nie było na seks rówieśników?! A może ciebie nie chcą rówieśnicy, bo choć młoda to niezbyt ciekawa. Nie rozumiem dlaczego młode dziewczyny powierzają swoje młode ciała obleśnym starcom. To jakaś patologia. Masz 22 lata, weź się ogarnij i mej nawet 5 kochanków ale jakiś fajnych, młodych i bez bagażu, po co ci stary kaktus z problemami i bagażami.