Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają wam się faceci przy kości

Polecane posty

Gość gość

Mnie do tej pory nie podobali się tacy, ale ostatnio poznałam takiego jednego "misia" i nie mogę przestać o nim myśleć. Uwielbiam z nim przebywać, jest takim wesołym, ciepłym facetem, że aż człowiekowi serce rośnie. :) A wy jakie doświadczenia macie z takimi panami? Lubicie "miśków"?

Gość gość
ja lubie srednich

Gość gość
przy kości najlepsi pod każdym względem. Mniej nerwowi i bardziej starają się w związku.

Gość gość
Mnie do tej pory też nie pociągali, ale wystarczy, że poznałam X i od razu się to zmieniło. On jest taki świetny, aż chce się do niego przytulić i zapomnieć o wszystkim wokół. Erotycznie też mnie podnieca.

Gość gość
no raczej z brzucholem odpada

Gość gość
Ja tam uważam , że wygląd jest mało znaczący , ale szczerze mówiąc lubię miśków , ale bez przesady - nie dałabym rady przytulać się do mężczyzny szczuplejszego ode mnie , ale też nie do takiego , który waży 130 kilo ;)

Gość gość
A ja lubię i chudziny, i miśków. Wszystko zależy od tego czegoś, czym emanuje dany facet. Miśki, z tego co zauważyłam, na pewno są bardziej pogodne, ciepłe i mają mniejsze wymagania co do kobiet. Nie szukają żadnych modelek, bo wiedzą, że sami są niedoskonali.

Gość gość
nie lubie bardzo grubych