Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabian B

Kakalaken, dostałem cynk, że podobno mnie szukasz i masz sprawę do mnie.

Polecane posty

Gość gość
idz barłoś na uczuciowy tam roznosić syf

Gość gość
i jeszcze się tłumaczy na forum :D drugi scott !! hahahaha już nie rób siary zgasłeś jak pet :D

Gość gość
chlopak ma kompleksy dajcie mu spokój

znasz jego dane sam do niego napisz i zapytaj co chciał a nie na forum zakladając taki temat zrobiłeś z siebie pajaca x ON ZAŁOŻYŁ TEZ TEMAT NA FORUM, idąc tym tokiem tez zrobił z siebie pajaca, tępa dziffko, co nie? :D PS. moje dane tez są znane, mail nie jest tajemnicą.

Gość gość
Rafał Górka wyglądasz jak upośledzony koterski

DOBRA! Pier/dolić to w jape! Nie odpowiadam więcej "gościom". Kaka jak coś chce to maila zna: fabian_barlos@o2.pl reszcie spier/dolin 🖐️ narrraaaa

Gość gość
tylko że on twoich danych nie zna a ty jego tak jak cie mial inaczej szukac? nie rob z siebie debila wydzwaniales do niego i wielu innych osob zbierasz ich dane, foty i co ty teraz piertolisz kozi cwelu? dalej debila bedziesz udawal? liczysz na to ze kafe sie wyczyścilo i duzo ludzi odeszlo i paru nowych przyszło co nie znają sprawy? otóz wiele ludzi pamieta twoje chore jazdy klamac możesz se do lustra ale nie tu bo tylko sie ośmieszasz kuuuurfa co za ułom BEZ ŻYCIA HAHAHHAHA

Gość gość
i nie wracaj tu

Gość gość
no ale ośmieszył się ładnie, będe podbijała ten temat długo ku przestrodze :D hihi

Gość gość
a ta idiotka vikernes, jak go broni ... juy si y nim w gadkę wdała, tępa strzała up up up

Gość gość
do góry !

Gość gość
szok! gdzie jest ten pewny siebie gnojący wszystkich barlos nazywający się krolem kafe! gdzie jest ten cłopak który z taką finezją wytykał patologię innych i robił z siebie wzór cnót! gdzie on jest! bo został z niego ludzki gnój i szmaciarz hahahahah tak kończą pieniacze kafeteryjni, czyli zostają znienawidzeni hahahaha

Gość gość
bedzie miał ziomka - vikernes i tego psychopate cynica, będzie im ciasno i wesoło

Gość gość
trzeba mu podrzucic fotke gorsetu tej psycholki, będzie miał do kolekcji

szok! gdzie jest ten pewny siebie gnojący wszystkich barlos nazywający się krolem kafe! gdzie jest ten cłopak który z taką finezją wytykał patologię innych i robił z siebie wzór cnót! gdzie on jest! bo został z niego ludzki gnój i szmaciarz hahahahah tak kończą pieniacze kafeteryjni, czyli zostają znienawidzeni hahahaha x nie smiej sie, wiezienie mnie zresocjalizowało... tamten Barloś już nie wróci...