Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modelinegra

Pożegnanie z babcią

Polecane posty

Gość modelinegra

Pamiętam sytuację kiedy miałam 12 lat wtedy to zmarła moja babcia.Na drugi dzień po jej śmierci wieczorem bawiłam się z moją młodszą siostrą ganiałyśmy się naokoło stołu,(dodam że mieszkałyśmy wtedy w takiej starej kamienicy gdzie pokoje były przejściowe tzn.jak się stanęło w ostatnim pokoju to widać było przedpokój a z prawej strony była kuchnia) Moja mama gotowała mleko w kuchni i stała prawie że na przeciw drzwi wejściowych.W obydwu pokojach było ciemno a w tym gdzie się ganiałyśmy był włączony jedynie telewizor.Nagle zobaczyłam że ktoś od nas wychodzi widziałam tylko nogę tej osoby jak przekroczyła próg domu i drzwi się zamknęły.Kiedy zapytałam mamę kto u nas był powiedziała że nikogo nie było ale ja w zaparte że widziałam jak ktoś wychodził,wtedy mama powiedziała mi że pewnie babcia przyszła się ze mną pożegnać.Choć minęło już 20 lat ja pamiętam to bardzo dokładnie wiem co widziałam i może to nie jest straszna historia ale dla mnie jest dowodem na to że poza realnym światem jeszcze coś jest.

Gość gość
kotku, to teraz masz 32 lata

Gość modelinegra
Poczytałam w internecie parę tych historii o duchach napisałam swoją i teraz taki niepokój odczuwam.A może ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe historie na ten temat,chętnie poczytam :)