Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka640

Gdzie tatuaż dla kobiet

Polecane posty

Gość Gośka640

Cześć dziewczyny, czy któraś z Was ma tatuaż i może mi polecić studio w Warszawie. Jestem nieśmiałą osobą i nie wyobrażam sobie że miałabym, wystawić kawałek ciała przed wydziaranym gościem, a po studiu będą się przetacza c tabuny innych osób. Czy jest jakieś studio, które gwarantuje dyskrecję? Będę zobowiązana za każdą podpowiedź

Gość gość
Czemu chcesz się oszpecic ? Kobiecie pasuje ładny makijaż , ladne włosy i paznokcie ale nie tatuaż ! Chcesz być babochlopem ?

Gość Gośka640
ciekawa teoria, że tatuaż szpeci...a tak z ciekawości jesteś dziewczyną, czy chłopakiem

Gość gość
na czole:)

Gość gość
pogadaj z tatuażystą czy byłaby możliwość ustawić Cię tak, żeby nikt się nie pałętał. Z zasady strefa w której tatuują i tak nie jest widoczna z recepecji (ależy od budynku)

Gość gość
Oczywiście że szpeci.Mowie to jako facet.Kobieta z tatuażem staje sie aseksualna , odpychajaca .

Gość gość
super, ja problemu z seksem nie mam, a jestem wytatuowana, teraz spieprzaj bo nie nikt cię o zdanie nie pytał

Gość gość
w którym miejscu na ciele chcesz ten tatuaż, że się tak bardzo wstydzisz?

Gość gość
Ty ? wytatuowana posuwa cie wytatuowany dres ?

Gość gość
nie, nikt mnie nie "posuwa" cokolwiek to znaczy w twoim języku. Uprawiam seks, nie z jednym z twoich łysych kolegów w dresach. Z moim partnerem któy jest normalnym mężczyzną i akurat nie ma tatuaży, ale nie o tym ten temat, a z wulgarnym trollem rozmawiać nie będę.

Gość gość
Ja nie dotknął bym kobiety z jednyn nawet tatuażem .Rysunki na skórze ? To okropnie wygląda , to wstrętne

Gość gość
ok, ale jaki to ma związek z tematem? Pytał cię ktoś o to kogo będzie dotykał, a kogo nie? Ja nie dotknęłabym kijem takiego chama i co w związku?

Gość gość
Taki że trzeba ostrzec dziewczynę by pochopnie nie oszpecala swojego ciała .Glupia moda minie a ona zostanie trwale pomazana tuszem .

Gość gość
no to już to zrobiłęś jednocześnie dając do zrozumienia, że raczej nie jesteś odobą której rady warto sobie brać do serca

Gość gość
A ja mam nadzieję że dziewczyna przemysli to i jednak nie zniszczy sobie ciała . :-)

Gość gość
jasne, napewno weźmie radę od kogoś kto seks z kobietą określa mianem "posuwania jej". I przecież całe jej życie musi być podporządkowane temu co jeden "facet" z kafeterii powiedział

Gość gość
Powiedzialem "posunąć " tak byś zrozumiała .Skoro masz tatuaże to musisz być niezbyt inteligentna .

Gość gość
na czole zrób sobie. Są lepsze sposoby na bycie oryginalną. Pomyśl jak świetnie będziesz wyglądać jako 70-letnia babcia.

Gość gość
jak inne wytatuowane, 70letnie babcie? To wcale tak źle nie wygląda, po prostu stare ciało

Gość Przemyslaf21
Widziałem ostatnio dziewczynę z tatuażem na udzie i z***biście seksownie wyglądał był na wysokości nieco wyżej niż połowa tej części nogi. Jeśli masz zgrabne nogi to sobie tam zrób , nie będzie się rzucał w oczy no chyba że tylko w lecie gdy założysz krótkie spodenki lub spódniczke. Tylko nie rób oklepanego wzoru tylko taki co będzie coś symbolizował coś czym się kierujesz w życiu , jakiś napis lub motyw, jak chcesz zrobić tylko po to żeby był to go nie rób

Gość gość
osobiście nie rozumiem tatuaży-napisów, przecież nikt tego czytał nie będzie.

Gość gość
A jaką sobie dorabiaja idoelogie do tych tatuaży hihihihi Na przyklad "tatuaż przypomina mi o synu , córce " i takie tam .Tak jak by bez tatuażu zapomnieli o dziecku :-) :-) :-)

Gość gość
to nie chodzi o to - tatuaż to jak wisorek który nosisz bo przypomina ci cos miłego. Chociaż sama ideologii do tatuaży nie dorabiam, mam bo mi się podobały, ale z każdym wiąże się jakieś wspomnienie, nawet jeżeli tylko z okolicznościami towarzysącymi

Gość Gośka640
Dzięki, za wszystkie głosy w dyskusji, tatuaż jest indywidualną kwestią każdej osoby i nie chcę dyskutować, czy to dobry, czy zły pomysł. Chciałabym mieć wzór na żebrach, ale wymaga to rozebrania się od pasa w górę i zostania w samym biustonoszu :( Tak jak pisałam wcześniej wstydzę się tak obnażać przed facetami, przed jednym jeszcze jestem w stanie się przemóc. Czy na prawdę w tym 40 mln. kraju nie ma studia, które zapewnia przyjazne warunki kobietom? Macie jakieś doświadczenia w temacie?

Gość gość
nie musisz się rozbierać! Zależy od tego jaki wzór, ale z reguł wystarczy podciągnąć koszulkę i ją trzymać :) Inna opcja to stanik sportowy który wygląda jak krótki top

Gość gość
co do warunków, z zasady sama strefa w której się tatuuje jest w jakiś sposób odzielona od reszty studia (między innymi ze względów bezpieczeństwa), więc się tak nie przejmuj

Gość gość
i jak, popytałaś?

Gość gość
To jednak zniszczysz sobie urodę ?