Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szefowa się wku.. że..

Polecane posty

Gość gość

Że chcę urlop w Październiku a potem jeszcze w Listopadzie. A ona sama miala od maja do sierpnia urlopy co msc. Ma słuszne pretensje? Chyba nie. Chodzi mi o tygodniowe urlopy.

Gość gość
No tak bo ty byś chciał urlop z gumy ...nie ma ,nie ma :) pracować ! Ja też muszę ...

Gość gość
gowno ma nie prawo jak chce miec personel ktory przymknie oko na jej niedociagniecia to niech sama bedzie doskonala w kazdej dzialce albo niech sie z nim liczy

Rozumiem, że macie gorący okres w firmie, ale urlop przysługuje każdemu pracownikowi w ilosci dni zależnych od stazu pracy. Porozmawiaj z szefową, powiedz, że masz x dni urlopu i zgodnie z prawem musisz je wykorzystać i jeśli nie w proponowanym przez Ciebie terminie, to kiedy. Masz prawo zaplanować urlop (oczywiście za zgodą obu stron).

Gość gość
jakby każdy dostawał urlop kiedy mu się podoba to małe firmy mogłyby się zamknąć

Gość gość
No w październiku mi dala ale nie wtedy kiedy chciałem a tydzień wcześniej. To powiedziałem jej że jeszcze w Listopadzie wezme a ona wk/rw i zdz/iwko że takie propozycje wysuwam na czy w takim razie ten urlop na Październik aktualny a ja ze tak. No ale w końcu powiedziala ze o listopadzie jeszcze porozmawiamy..

Gość gość
Bo ona jest głupia wredna egoistyczna su/ką. Dobrze zrobilem co nie? Ten październik moglem juz sobie odpuscic ale nie zrobilem tego bo w pracy wejda mi na leb i zobacza ze daje soba pomiatac trzeba byc cwanym :D

Gość gość
polowanie na czerwony pazdziernik,,, oh yees :classic_cool: