Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjer miejsc intymnych pytanie do Pań

Polecane posty

Gość gość

W związku z tym, że coraz popularniejsze staje się noszenie owłosienia w miejscu intymnym i coraz więcej Pań (i Panów ) preferuje owłosienie w tym miejscu, mam pytanie: - czy byłybyście zainteresowane usługa polegającą na strzyżeniu, formowaniu fryzury, farbowaniu włosów łonowych zaznaczam, że w tym miejscu można zrobić bardzo ciekawą fryzurkę. Ponadto chciałbym wiedzieć czy byłybyście zainteresowane taką usługą ciągle czy raczej okazyjnie np. przed nocą poślubną czy randką oraz czy miałybyście coś przeciwko gdyby taką usługę wykonywał facet w średnim wieku oczywiście w sposób profesjonalny bez żadnych podtekstów. Dodam, że prowadzę na razie zwykły zakład fryzjerski.

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Odpowiadamza siebie Nigdy w zyciu :)

Gość Aphrodita
Czemu nie! Po cichu planuję ufarbować sobie małą na blond np na Sylwestrową Noc we dwoje:P

Gość gość
to znowu ty?

Gość gość
Może jest ktoś kto już korzystał z usług takiego fryzjera i mógłby opisać swoje wrażenia (np. czy czuł się skrępowany, czy fryzjer zachowywał się odpowiednio itp.)

Gość gość
Mnie wygala mąż zawsze zwłaszcza gdy idziemy razem do ginekologa bo jest przy całym badaniu i też do porodu przy,którym był.Ja mężowi wygalam by nie przeszkadzały mi podczas lodzika a mężowi przy minetce.

Gość Na_gość
Bez sensu, po co takie udziwnienia. A nie lepiej jak p**dusia ma swoją normalną ciemną kręconą fryzurkę?

Gość gość
Jasne że lepiej ! Większość kobiet myśli, że jak udziwni to miejsce to każdy na nią poleci, ja nie :)