Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaagggaa

Jestem w ciazy i nie moge go wychowac

Polecane posty

Gość aaagggaa

Jestem w 4-5 tygodniu ciazy. Robilam 2 testy ciazowe i kazdy wykazal ze jestem w ciazy. Moja sytulacja nie pozwala mi wychowac go i zeby ktos sie dowiedzia.( matka alkoholiczka a ojcie nie panuje nad swoimi nerwami) co mam zrobic ? usunac ?(jak oddac ? ( Tylko jak to ukryc )

Gość gość
Skąd jesteś, ile masz lat?

Gość gość
Właśnie, jesteś pełnoletnia? Co z ojcem dziecka

Gość aaagggaa
aaagggaazylam . Moi rodzice maja gospodarke prawie ja sama robie w niej i musze rodzicow pilnowac zeby czego sobie nie zrobili

Gość aaagggaa
24 skonczyla

Gość aaagggaa
a ojciec dziecka wyjechal za granice i mu powiedzialam o tym a on ,, sama sobie radz i mnie nie interesuje co zrobisz "

Gość gość
ojciec dziecka był przypadkowy?

Gość gość
Masz 3 wyjścia.Mozesz urodzić i oddac do adopcji możesz urodzić i wychować lub usunąć ciaze-to wczesny tydzień wiec nie powinno być probemu.Ja osobiście sama usuwałam ciaze farmakologicznie wszystko się udało i jest ok.Gdybys chciała cos więcej wiedzieć to pytaj postaram się oodpowiedziec.Decyzje jednak musisz podjąć sama i musisz być jej w 100 procentach pewna.

Gość gość
ja myślę, że powinnaś odejść od rodziców. Skoro sama wszystko robisz w gospodarce czyli jesteś samodzielna. Dasz radę wychować dziecko, od ojca zarządaj alimentów.

Gość aaagggaa
nie bylam z nim pol roku

Gość aaagggaa
w jaki tygodniu usuwalas ? a i nie za bardzo moge ich zostawic bo jak moja mama pije to moj tata wszystko moze zrobic i ktos musi ich pilnowac

Gość aaagggaa
a co bralas zeb usunac

Gość gość
Zamowilam zestaw z Women on Web bo tylko on tak naprawdę jjest skuteczny zanim jednak znalazłam ich w sieci to 2 razy mnie oszukano i zamiast tabletek na poronienie dostałam apap a drugim razem nic nie dostałam.Mozesz również sprobowac zdobyc arthrotec ale on jest o wiele mniej skuteczny niż ten zestaw o ktorym pisałam wyżej.

Gość gość
Bylam w 7 tygodniu

Gość aaagggaa
mozesz mi link wyslac ?

Gość aaagggaa
po jakim czasie on dziala i czy to boli i jak to wyglada ?

Gość gość
Wpisz w wyzukiwarke "women on web" i tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cie pytania

Gość aaagggaa
a zna ktos inne sposoby zeby usunac ciaze

Gość aaagggaa
a znasz inne jeszcze sposoby?

Gość gość
O jakie sposoby jeszcze pytasz? Masz podane kilka farmakologicznych sposobow. Czego jeszcze oczekujesz?! Az ktoras z nas kaze Ci biegac po schodach, bic sie po brzuchu albo wykapac we wrzatku? O takie sposoby na zabicie dziecka Ci chodzi?!

Gość gość
Ja tez usuwa łam farmakologiczne . Zamówiłam tabletki ze ś r Ro ny OGŁOSZENIA 24 czy coś takiego. ... ale trzeba uważać Bo tam są oszuści . .. ja akurat trafiłam na gin . Kazał się kontaktować tel . Po 2 dniach miałam 13 tabletek . Jedna musiałam wziąść c y t o t e c a po 12 h kolejne stopniowo a r t h r o c e t czy jakoś tak . Wszytko odbyło się spokojnie bez bólu . Był lekki jak na miesiączkę troszkę plecy mnie po bolały . I tyle ... nie będę tu teraz szczegółów pisać ... ogólnie chciałam ostrzec . ze KAŻDY ORGANIZM DZIALA INACZEJ NA TAKUE TABLETKI ... u mnie na początku było niby ok i poszło sprawnie . Teraz jestem pół roku PO a mój organizm nie doszedł do siebie ... miesiączki są straszne . Bolesne . Nieregularne . Ból podbrzusza juz tydzień przed .... okres to męczarniach . A wcześniej .... wszystko było regularnie lekko piersi bolały . Wiec jak widać taki e tabletki są spustoszenie m dla organizmu . Chciałam ostrzec . .. Ze organizm różnie reaguje i może długo długo dochodzić do siebie ..... ale chętnie dowiem się jak koleżanka powyżej to wszystko przechodziła ....

Nigdy nie wzielabym tabletek kupionych z neta. A bo ja wiem co mi kto wyslal? Moze wlasnie apap a moze jakies dziadostwo od ktorego sie przekrece? Odwazne jestescie, wolalabym pozyczke wziasc i za granica zrobic zabieg jakbym kasy nie miala.

Gość gość
Ja wzięłam choć miałam duszę na ramieniu . Wiedziałam że nic innego nie wymyśli . Nawet u gin . Chciałam sobie załatwić usunięcie ale żaden się nie zgodził .... czułam ze to jedyny ratunek te tabletki . .dziś strasznie się Pilnuje z se ksem facet w gumce i jeszcze wychodzi .... a wcześniej kochaliśmy się ot tak bez niczego ... bo udawali się .... no i raz się nie udało. ..

Gość gość
Co zrobisz jak zamówisz cos co ci zaszkodzi ? I tylko więcej problemów na robisz. Oddaj dziecko do okienka. Albo zacznij żyć w końcu. Całe zycie sobie spieprzysz ale przy rodzicach a dziecko to może znak? Wybawienie abys zaczęła żyć od nowa swoim życiem a nie mama i tata alkohol itp?! Pomysl. Mloda jesteś wszystko przed tobą.

Gość gość
Wszyscy piszą oddaj , oddaj...a co z ludzmi , którzy bedą pytać co sie stało z dzieckiem i naciskac,zeby jednak urodzila (nieważne,że potem nie bedzie miala za co żyć :O)?

Gość gość
Na wsi ukryje ciążę. Baby rodzą zakopuja w ogródku i nikt nie wie ze w ciąży byly. Kupi jakies dziadostwo sie przekreci to jednej idiotki mniej

Gość gość
Mnie zniechęci lo by to ze ma te tabletki ze strony wojen on web to trzeba tak długo czekać . A jeśli nie przyjdą to co zrobisz ....

Gość gość
Autork o jak się czujesz ?