Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta ktora nie potrafi gotowac zadba o dziecko

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma 39 lat poznala swojego 1 chlopaka okolo pol roku temu i odrazu zaszla z nim w ciaze na wypadek jakby chcial uciec a ona jest taka desperatka ze nie mogla sie doczekac kiedy bedzie miala dziecko, niestety ona nie potrafi nic ugotowac, jak odwiedzala mame to ona jej robila po 20 kotletow mielonych, gotowala leczo, dzemy, ale przestala bo nie dosc ze ma 70 lat to jeszcze kolezanka nigdy jej nie wylozyla ani 1zl na to wszystko, powiedziala dosyc ma tyle lat wiec niech sama zacznie robic, ale ona nie potrafi nic, wiec jak ona bedzie dbala o dziecko, przezciez w pewnym momencie dzieci zaczynaja jesc wszystko, np zupki ktore trzeba ugotowac, bo to co jest w sklepach w sloikach to pozal sie boze, i nadal ona nie probuje nic gotowac a juz prawie polowa ciazy jej minela

Gość gość
jest cos takiego jak bary mleczne zrowe pyszne jedzenie jak domowe i za smieszne pieniadze ..tam niech chodzi ...a co do gotowania niech sama spróbuje .To gdzie ona jada obiady , ??

Gość gość
mąż ugotuje

Gość gość
a co ty sie tak o nia martwisz? meza jej zazdroscisz?

Gość gość
nie zadba, nauczenie sie gotowania kalafiora i ziemniakow przekracza jej mozliwosci zapewne

Gość gość
Zgadza się kobieta która słabo gotuje nie nadaje się na matkę. Sama powiedziała, że nie lubi gotować więc pa. Jak zajmie się dzieckiem kiedy ja będę w pracy ? Szkoda dziecka

Gość gość
jakim dzieckiem? :D chciales zapytac: kuchnia.. :classic_cool: :P

Gość gość
facet ugotuje, ojej nie widzę problemu.

Gość gość
Ja też nie umiem smacznie gotować i jakoś nie przeszkadza mi to w życiu. Obiady gotuje codziennie mój mąż i tu pochwale się, że gotuje on lepiej niż nasze mamy! Ma do tego rękę :) Ja się zajmę dzieckiem, a on będzie nam gotował :)

Gość gość
dziecko może potem chorować często, z glodu nioe umrze bo zawsze cos tam mozna m dac w lapkę:) do jedzenia, moja kolezanka nie potrafi gotowac tzn gotuje np.rosol ...3 marchewki, cebule+3 kostki rosolowe Kucharka, wiec wiadomo co to jest, coreczce wpych codziennie tosta z dzemem, ale gotuje gotowy sos i ryz i niby risotto dla niej, ale mała bywa ze caly dzien nic nie je kompletnie, i choruje np okolo roku ona jest chora, widujemy sie czesto i tak mala jest non stop chora i kaszle jak gruzlik dorosly, nie wiem czy od braku porzadnych obiadow moze taka natura