Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćggg

jak sie zemscic

Polecane posty

Gość gośćggg

Sypialam z nim, spotykalam sie kilka miesiecy, na poczatku nie wiedzialam, ze od lat jest w zwiazku, ale pozniej i to nie przeszkadzalo....popelnilam blad, ale zakochalam sie, on traktowal mnie w taki sposob, ze obdarzylam go tym uczuciem i udzilam sie, ze moze ja rzuci..pozniej zachowal sie w stosunku do mnie jak zwykly cham stwierdzialam, ze zemszcze sie i powiem jej o tym, napisalam wiadomosc, ale nie uwierzyla.... chcialabym, zeby ich zwiazek sie mimo wszystko rozwalil, ale chyba juz nic nie moge zrobic teraz chce zrobic wszystko, zeby ona mi uwierzyla

Gość gośćggg
pewnie tak...

Gość gość
Ogłoś się w necie że dasz za darmo każdemu chętnemu żonatemu czy konkubentowi, zalicz z 200 takich zajętych to byłemu w pięty pójdzie :D

Gość gość
na niej juz sie zemscilas, w zasadzie bez przyczyny ale dlaczego chcesz sie mscic na nim?

Gość gośćggg
taaaa....ale chcialabym tez zeby ona uwierzyla i ten zwiazek sie rozlecial

Gość gośćggg
ja nie jestem to nie chcę żeby oni byli szczęśliwi

Gość gośćggg
bo potraktowal mnie w niefajny sposob, oczernil ona nie znajac mnie w ogole powymyslala cos na moj temat i napisala do mojej znajomej (z ktora nie mam kontaktu, a one sie znaja) wiec chce, zeby znala i uwierzyla w prawde, a nie robila ze mnie wariatki

Gość gość
musisz jej podesłac dowody - zrzuty ekranu z smsów, wspólne zdjęcia czy coś

Gość gośćggg
bo potraktowal mnie w niefajny sposob, oczernil ona nie znajac mnie w ogole powymyslala cos na moj temat i napisala do mojej znajomej (z ktora nie mam kontaktu, a one sie znaja) wiec chce, zeby znala i uwierzyla w prawde, a nie robila ze mnie wariatki

Gość gośćggg
tylko ona nie uwierzyla jak jej napisalam,dowod nie chciala... smsow juz nie mam, ale mam wszystkie w pliku zapisane

Gość gość
powiedz jej "poproś go by przysiąkł na życie własnej matki ,że cię nie zdradził jak tego nie zrobi znaczy że zdradził"

Gość gość
nie ty, poniewaz nie jestes szczesliwa chcesz zeby ich zwiazek sie rozlecial malo ci tego co zrobilas, idziesz w bagno dalej majac nadzieje ze w tym bagnie up********z ich wszystkich ocknij sie glupia cipo przestan zyc zemsta i znajdz sobie faceta a nie k****a

Gość gośćggg
pewnie i macie racje, jestem smotna, neiszczesliwa, chce zniszczyc ich zwiazek ale tez dlatego, ze oni oczernili mnie do innych, on jest swiety a ja wariatka...

Gość gość
ich związek i tak sie rozpadł jak ten sk*****el zbajerował nieświadomą dziewczyne

Gość gośćggg
szczerze watpie...za dlugo sa razem, a skoro ja napisalam do niej i wiedziala kim jestem i zlala to i nie chciala dowodow..

Gość gośćggg
ale zrobilabym wszystko, zeby sie dowiedziala

Gość gość
nie on ma w d***e swoja zone a ty masz w d***e wszystko co nie jest lukrowane. Jak zlizalas lukier z ciastka to chyba normalne ze pod spodem nie ma kolejnej warstwy lukru tylko jest ciastko... To samo ciastko chtore on chcialby jednoczesnie miec i zjesc nawiasem mowiac

Gość gośćggg
to tylko wieloletnia dziewczyna, nie zona

Gość gość
jasne zona ma swoj swiat - dzieci, garnki, wywiadowki wieloletnia dziewczyna to co innego, zadnych obowiazkow, same przyjemnosci, wspolne j****ie glupoty zony i tak dalej.... jak facet stoi w rozkroku to wczesniej czy pozniej cos mu jaja up******i. Tyle mam do powoiedzenia

Gość gość
pewnie ta jego dziewczyna to zapatrzona w niego głupia peezda :o poopowiadaj jej może o szczegółach jego ciała albo w jakiej pozycji najbardziej lubiał się bzykac to może uwierzy że jej nieskazitelny misiaczek to zakłamany rvchacz

Gość gośćggg
musze to dobrze przemyslec i taktycznie zagrac, zeby jedna wiadomosc i ona uwierzyla na pewno

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy ze NAWET JAK CI UWIERZY to I TAK cie oleje?

Gość gośćggg
ja jego nie chce znac, ona w ogole mnie nie interesuje, chce tylko wiedziec, ze na pewno sie dowiedziala i uwierzyla...bo teraz on zrobil w jej oczach we mnie wariatke, wiec raczej nie uwierzyla

Gość gośćggg
ale widocznie ona nie chce znać prawdy i niewiedza dla niej jest lepsza...

Gość gośćggg
co radzicie?