Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę pójsc do pracy, poniewaz mój mąż jest gornikiem

Polecane posty

Gość gość

Pracuje na zmiany, czesto spi w ciagu dnia. Przez to wszystkie sprawy domowe sa na mojej głowie: sprzatanie, gotowanie, opieka nad dziecmi. Niestety zyjemy w chorym kraju, który nie docenia pracy meza - zarabia mniej niż np gornicy w irlandii. Poza tym za swoją prace w domu takze nie otrzymuje zadnego zasilku - w normalnym kraju pewnie zarabiałabym co najmniej srednią krajową. I jeszcze ta ciagla krytyka w mediach gornictwa. Skoro dziennikarze sa tazy madrzy, to zapraszam do pracy w kopalni na miesiac

Gość gość222
nie mozesz pojsc do pracy bo maz jest gornikiem?? a jakby byl kasjerem albo lekarzem, to moglabys?? dziwna jestes.

Gość gość
Już tak nie narzekaj,mój mąż też jest górnikiem ;) Tez pracuje na zmiany,mamy dziecki w wieku lat 9 i 4 i ja jakoś moge pracować. Kwestia organizacji.

Gość gość
Też mam męża górnika siedzę z dziećmi zajmuje się domem i nie przyszło mi do głowy żeby ktoś miałby mi płacić za to. Bo niby kto??? Chyba sama sobie... Pracować nie ze nie mogę ale nie muszę bo nam wystarcza... Na jakiej kopalni i na jakim stanowisku pracuje twój maz ze tak marudzisz?

Gość gość
To niech pracuje w irlandi . A tobie to napewno płacić bedą bo siedzisz w domu ( jako żona górnika ). Kogo obchodzi gdzie twój stary pracuje ? . To chyba prowo , nikt nie może być taki głupi

Gość gość
Hahahahahaha,ale mnie rozbawiłaś!

Gość gość
Rozwiedź się, będziesz mogła sobie wtedy pracować ile zechcesz :P

Gość gość
no dokładnie. Rozwiedz się-będziesz mogła tyrać po 18h dziennie

Gość gość
Ja też zarabiam mniej niż pracujący w moim zawodzie w Irlandii. Ameryki nie odkryłaś.

Gość gość
twój mąż chyba zarabia więcej niź 3/4 społeczeństwa fakt praca niebezpieczna ale ty nie dość że utrzymanka to w dodatku roszczeniowa,

Gość gość
nie martw się węglowe eldorado w Polsce się kończy bedziesz mogła w końcu iść do pracy

Gość gość
Dobre jeszcze takich bredni nie słyszałam... Chciałaś po prostu się pochwalić ze masz męża górnika... Też mam i się nie chwale.

Gość gość
to niech zmieni mąż na inną pracę za 1200 zł, i ty do pracy i będzie wam lepiej, i tak górnicy do tej pory sa traktowani jak "święte krowy" pomimo, ze to oni przyczynili się do rozp********ia kraju, to kopalnie jako pierwsze winne byc rozgrabione i górnicy jako pierwsi winni zobaczyć co to znaczy nie mieć na chleb