Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam instynkt macierzyński ale tylko do psów

Polecane posty

Gość gość

Kocham psy. Mam jednego, 14 letnia sunie, ale niestety mieszka u moich rodziców, a ja 5 lat temu wyprowadziłam się z domu. Myślałam o własnym psiaku ale mieszkam w wynajmowanych pokojach i wiem, że cięzko by było z pieskiem w małym pokoju :( dzisiaj weszlam w sklepie na dział z produktami dla zwierzat i myślałam że oszaleję z tego widoku :) śliczniusie obróżki, kolorowe z nadrukami w kostki albo w budy :) kokardki dla pieseczków, muszki, krawaciki :) wszystko takie słodkie! Wyobraziłam sobie, ze mam piesunia i kupuję mu rózne takie śliczne rzeczy :)

Gość gość
...myślicie że mogę zajść w ciążę i urodzić szczeniaczki, jest to w ogóle możliwe? :-)

Gość gość
Ja też uwielbiam psy,ale do dzieci jakos mnie tak nie iągnie.Ale moze to się zmieni jak będe miała swoje dzieko.

Gość gość
Spróbuj z bezdomnymi przy śmietniku, ale w nocy żeby cię ktoś nie zobaczył :classic_cool:

Gość gość
Z bezdomnymi się nie odważę ze względu na choroby weneryczne :-)

Gość gość
ja też kocham psa :) kiedyś myślałam - mieć bachora? co to za przyjemność? wydawać kasę na kogoś innego niż na siebie, na ciuchy i żarcie...ale teraz gdy mam mojego ukochanego Pieseńka, to nie wyobrażam sobie nie kupić mu czegoś raz w tygodniu, jakiś przysmak albo nowa zabawka, uwielbiam zabawki, widzieć jaką mu radość sprawiają, jak próbuje nowych jedzonek, ja ma nowe szelki, smycze, ozdoby, przywieszki z imieniem, nowe kocyki, legowiska...mój kochany Pieseczek :) niby z wpadki, ale gdyby nie ta wpadka to nigdy bym nie doznała takiej miłości , bo człowiek nigdy nie jest gotowy na dziecko

Gość gość
Jaka wpadka?