oneetime 0 Napisano Wrzesień 22, 2014 Mam ból od paru dni w okolicach podbrzusza, myślałam, że to coś normalnego przed nadejściem miesiączki, niestety miesiączkę powinnam dostac wczoraj, ale jeszcze nie zawitała. Trochę się boje, bowiem współżyłam z partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Ból może oznaczać nadejście miesiączki poczekaj z dwa dni do pięciu. Ileż to kosztuje prezerwatywa, czy jest warto się nie zabezpieczać a później obawy i strach w oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oneetime 0 Napisano Wrzesień 22, 2014 wiem o tym, ale jakoś mój partner nie jest do nich przekonany ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktosikosik88 Napisano Luty 11, 2015 Mężczyznom jest dużo przyjemniej bez przerwatywy niż z. Pomyślcie o jakichś metodach zabezpieczenia w innym wypadku prędzej czy później zajdziesz w ciążę bardzo szybko! :) Chyba, że o to chodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach