Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieradzesobie

Psychoterapia prosze o opinie

Polecane posty

Gość nieradzesobie

Witam , jak w temacie , czy ktoras z was chodzila do psychoterapeuty ? Jakie wrazenia czy pomogla? Jestem po 10 letnim zwiazku, rok po rozstaniu i nie poradzilam sobie ....mysle, ze potrzebuje pomocy z zewnatrz.

Gość gość
Ile ludzi tyle opini będzie. Trzeba znaleźć kogoś kto ma metodę która Ci pasuje (mozesz sobie poczytać o psychoanalitykach, terapii skoncentrowanej na rozwiązaniach, poznawczej itp). Psycholog tez musi być tym kto Ci podpasuje swoją osobowością, traktowaniem klienta itd x Nikt Ci gotowych rozwiązań nie da, pierwsze miesiące mogą się wydawac staniem w miejscu. Ale jesli będziesz nastawiona na prace w sensie mentalnym i będziesz miała chwile by znaleźć odpowiedniego terapeutę (czasami za pierwszym razem się nei trafia) to to przyniesie dobre skutki :)

Gość gość
Nic dodać, nic ująć. Korzystam i bardzo mi pomaga.

Gość gość
a mi się właśnie kończy życie małżeństwo rozwaliłam ja biorę prozac czuję się potwornie obojętność i niemoc i brak chęci do czegokolwiek, jak warzywo

Gość gość
Korzystałam prawie półtora roku z terapii poznawczo-behawioralnej w związku z ciężką depresją i lękiem napadowym i uogólnionym. Polecam - to ciężka, wymagająca praca nad sobą, ale ulga, jaką się finalnie dostaje, jest tego warta. To trwa, boli i kosztuje, ale resztę życia można dzięki temu przeżyć o wiele lepiej.

Gość nieradzesobie
Dziekuje za opinie ,warto sprobowac , tym bardziej, ze potrzebuje pomocy normalne to to nie jest,ze po roku , a ja nie moge sie psychicznie uwolnic.

Gość gość
Niestety w życiu nie jest lekko. czasami musimy sięgnąć po pomoc, choć nawet nam wstyd, trzeba się przełamać. mi bardzo pomogła ekipa z dezyderaty, gdyby nie oni... byłoby mi dużo ciężej w życiu. ułożyłam sobie wsyzstkie sprawy w głowie i teraz wiem, że bylo warto

Gość Illeczka
Potwierdzam co mówi przedmówczyni. Trzeba się przełamać, ja 5 lat temu chodziłam do Pani Ślebody w Krakowie. Pozwoliła mi zamienić wszystkie moje porażki w sukces, teraz wiem, że warto skorzystać z takiej pomocy. Nie możemy dusić w sobie problemów dziewczyny!

Gość gość12345234567
w krakowie? Możesz dać numer?

Gość Illeczka
Google nie masz???? rzeczywiście potrzebujesz psychiatry :P

Gość krzychu5689
Byłem ostatnio u Pani Bogal w Krakowie. Złota kobieta. Pomogła mi wiele rzeczy ułożyć sobie w głowie. Warto skorzystać z takiej pomocy.

Gość Monika446
Słyszałam już o Pani Bogal. Nie mogę znaleźć kontaktu. Możesz dać jakiś namiar?

Gość krzychu5689
Już Ci podaję numer telefonu: 609 179 696