Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamstwo i kradzież jest czymś obrzydliwym

Polecane posty

Gość gość

Jednak wiele ludzi przekręca wszystko na swoją stronę. Sama nie jestem święta, co podkreślam. Tak, kłamałam jak każdy człowiek czego bardzo pożałowałam, bo gdy prawda wychodzi na jaw to dopiero zamieszanie i wstyd. Tylko dlaczego ludzie tak często przekręcają wszystko na swoją stronę? Ukrywanie prawdy, to już nie kłamstwo, owoce zebrane w czyimś sadzie bez pozwolenia to też nic. Nie zwrócenie uwagi sprzedawcy, że wydał nam za dużo pieniędzy tez nie jest kradzieżą. Znajoma na przykład chwaliła się, że kupowała klatkę dla papug. Dała sprzedawcy 100zł a ten się zakołował i dał jej z powrotem te 100zł i klatkę. Jeszcze jak się tym chwaliła... Ja bym na tę klatkę spojrzeć nie mogła i na te pieniądze. Znajomy malarz pomalował pokój na raz a wziął jak za dwie warstwy. Najgorsze, że tym się szczycą. Zgadzacie się ze mną w tym temacie?

Gość gość
wszyscy faceci kłamią. wciskają kłamstwo o tzw miłości, związku i trosce żeby wyłudzić czyli ukraść seks i młode ładne ciało za darmo

Gość gość
tak? to powiedz szefowi ze jest palantem z lepkimi dlonmi i ukladami jak zapyta co o nim sadzisz :classic_cool: