Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionażona

Mąz nie taki jak kiedyś

Polecane posty

Gość zranionażona

Witam.. Mam pewien problem. A dokładniej mój mąz ma problem... Jesteśmy małenstwem od 3 lat mamy śliczną córeckę ( 3 latka ) Mąż pracuje ja wychowuje córeczkę.. Własnie od jaiegoś roku zaczeło mu przeszkadzać ze jeżdze do rodziców czy do rodzeństwa.. Strasznie się denerwuje jesli mu o tym wspomnę... A kiedy już poja de (podkreślam jade na kilka godzin a nie dnI) Obraża sie nie rozmawia ze mną... Zawsze mówi jak pojedziesz to mozesz juz nie wracać... Nie raz mu się postawiłam i jaka awantura była. Bo gdzie jest moja rodzina gdzie jest moje miejsce... Już nieraz mam tego dosyć..Rozważałam odejście ale sama nie wiem.. Moze ktoś miał coś podobnego?? Pozdrawiam ;)

Gość gość
Sama widzisz jak to boli.A wyobraz sobie facetów którzy wiedzą, czasem nie wiedzą jak żona napie....la na jego matkę,z jaką niechęcią jedzie z nim do niej bądz udaje chorą i wysyła męza z dzieckiem ciesząc się że nie musi ogladać teściowej. Często kobiety manipulują facetem,podpuszczają na własnych rodziców by mu ich.obrzydzić Takie życie moja droga,każdego musi coś dopaść by zrozumiał jak to boli.

Gość gość
Może wyjdź za swoich rodziców skoro Ci tam lepiej